
Dinerkaart Silverado Bistro
V = vegetarisch of vegetarisch mogelijk.
* Deze menukaart is onder voorbehoud van wijzigingen.
* Voor een diner in Silverado Bistro geldt een toeslag van €17,50 (bovenop een hotel-, dag- of avondarrangement).
Koude voorgerechten
- Zalm ceviche: Dungesneden zalmfilet geserveerd met avocadosalade
- Makreel rilette: Pulled makreel geserveerd met limoen, kruiden en tortilla crostini’s
- Carpaccio Mexicana: Dungesneden runderbiefstuk geserveerd met salsa verde, pecannoten en crispy cheese chip
- Azteekse salade met kip “Al Pastor” (V): Salade met coggia biet, mini maïs en zwarte bonen met gebakken kip in kruidige marinade
Warme voorgerechten
Gerechten
- Tortilla crispy duck: Tortilla met eend, geserveerd met ananas salsa en sla
- Quesadilla (V): Gebakken quesadilla geserveerd met geitenkaas, rucola en Pico de Gallo
- Gamba spiesjes: Gebakken gamba’s geserveerd met veldsla en mango-habanero salsa
Soepen
- Geroosterde paprika-tomatensoep (V): Soep van geroosterde paprika en tomaat geserveerd met een Padrón pepertje
- Maïssoep (V): Romige maïssoep geserveerd met popcorn en gerookte paprikapoeder
Hoofdgerechten
- Kabeljauw uit de oven: Kabeljauw geserveerd met chorizo, cassave en knoflook-limoen marinade
- Tonijn van de grill: Tonijnsteak met een kruidenkorst geserveerd met chilimayonaise
- Lágrimas de Ibérico: Gegrilde ribfingers afgelakt met smokey barbecuesaus
- Ribeye: Doorregen ribeye steak van de grill geserveerd met chimichurri
- Pollo Asado: Gemarineerde maïs kip geserveerd met gegrilde chimichurri
- Dry aged entrecote: Gegrilde entrecote uit de dry aged kast geserveerd met chimichurri
- Pork rib roast: Varkensrack van de grill geserveerd met salsa verde
- Pulled jackfruit (V): Slow-roasted jackfruit geserveerd met een tortilla, rode kool, komkommer en Pico de Gallo
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met passende garnituur.
Desserts
- Tropical trio: Drie soorten tropisch ijs geserveerd met kokosrasp en piña colada room
- Tompouce Churros: Zoet bladerdeeg gevuld met room en kaneel
- Pecan pie: Pecantaart met karamel geserveerd met mokka-ijs
- Dame blanche: Vanille-ijs geserveerd met warme chocoladesaus en slagroom
- Tiramisu: Tiramisu gemaakt van mascarpone, witte chocolade, Licor 43 en lange vingers
Kindermenu
Voorgerechten
- Tortilla: Een tortilla geserveerd met kip en maïs
- Geroosterde tomaten-paprikasoep (V): Soep van geroosterde paprika en tomaat geserveerd met een Padrón pepertje
Hoofdgerechten
- Ribfingers: Ribfingers geserveerd met barbecuesaus en friet
- Kipnuggets: Kipnuggets geserveerd met friet en appelmoes
- Nacho’s: Nacho’s geserveerd met gehakt en kaas
Dessert
- Kinderijsje: Twee soorten ijs geserveerd met een traktatie
Bijzonderheden
- Je dient vooraf te reserveren via de GastenApp.
- Kom op de vooraf gereserveerde tijd.