Visual-Silverado kerst

Feestdagen dinerkaart Silverado Bistro

Kom tijdens de feestdagen heerlijk genieten van een feestelijk diner in Silverado Bistro!

Voor een diner in Silverado Bistro geldt tijdens de feestdagen een toeslag van €22,50 (bovenop een hotel-, dag- of avondarrangement).


Deze menukaart is onder voorbehoud van wijzigingen.
Dit feestdagen menu is beschikbaar op 24, 25 en 26 december.

V = vegetarisch (of vegetarisch mogelijk).

Amuse

Koude voorgerechten

  • Ensalada de Salmón
    Gerookte zalm geserveerd met een frisse avocadosalade
  • Carpaccio Mexicano
    Dungesneden gerookte runderbiefstuk geserveerd met pecannoten en gegrilde Padrón mayonaise
  • Tortilla de Queso de Cabra (V)
    Tortilla gevuld met geitenkaas, agavesiroop en Pico de Gallo, geserveerd met een salade

Warme voorgerechten


Gerechten

  • Filete de Taco
    Krokante tortilla geserveerd met eend, ananassalsa en sla
  • Sandía a la Parrilla con Feta y Maíz (V)
    Gegrilde watermeloen met chili-limoen dressing, feta en geroosterde maïs
  • Camarones Fritos
    Gebakken gamba’s geserveerd met mango-habanero salsa en gemengde sla
     

Soepen

  • Sopa de Langosta
    Kreeftensoep geserveerd met garnalen en bosui
  • Sopa de Pimientos y Tomates Asados (V) 
    Gegrilde paprika-tomatensoep met Padrón-pepers en sour cream

Hoofdgerechten

  • Filete de Lomo
    Beef Wellington Mexican style: gegrilde tournedos met pittige rodewijnjus, Mexicaans gemarineerde champignons en Iberico
  • Entrecote Añejo Seco
    Gegrilde entrecote uit de dry aged kast* geserveerd met Padrón-pepersaus
  • Mezclado Parrilla
    Mixed grill van runder picanha, beef back ribs en kipdijfilet, geserveerd met chimichurri
  • Muslo de Pavo al Chipotle con Arroz Mexicano
    Geroosterde kalkoenpoot geserveerd met chipotlesaus en Mexicaanse rijst
  • Bacalao
    Kabeljauw uit de oven geserveerd met chorizo, cassave en knoflook-limoen marinade
  • Burrito (V)
    Burrito gevuld met vegetarisch gehakt en gemengde bonen
     

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur.

* Dry aged
Net als rode wijn verbetert vlees door het te laten rijpen. Bij dry ageing wordt het vlees minimaal 21 dagen aan het bot in een speciale kast gerijpt, waardoor vocht verdampt en het spierweefsel door natuurlijke enzymen wordt afgebroken, wat resulteert in een geconcentreerde smaak en een heerlijke malsheid.

Desserts

  • Caipirinha Congelada
    Limoensorbetijs geserveerd met munt en de Braziliaanse rum Cachaça
  • Mousse de Chocolate
    Luchtige chocolademousse met hazelnoot
  • Pastel de Pecanas
    Pecantaart met karamel, geserveerd met mokka-ijs
  • Gianduja
    Shortbread met salted caramel saus en witte chocolade roomijs
  • Piña Colada
    Parfait van piña colada met geroosterde kokos

 

  • Koffie compleet: Koffie naar keuze, geserveerd met verschillende friandises

Kindermenu


Voorgerechten

  • Tortilla de Pollo
    Tortilla geserveerd met stukjes kip en maïs 
  • Sopa de Pimientos y Tomates Asados (V)
    Gegrilde paprika-tomatensoep met sour cream
     

Hoofdgerechten

  • Pollo a la Parrilla
    Gegrilde kipdijfilet geserveerd met barbecuesaus en friet
  • Nuggets de Pollo
    Kipnuggets geserveerd met friet en appelmoes
  • Albóndigas Vegetarianas (V)
    Vegetarische balletjes met tomatensaus, geserveerd met friet
     

Dessert

  • Helado para Niños
    Twee bolletjes ijs geserveerd met een traktatie

Speciaal dieet?

Heb je speciale dieetvereisten, allergieën of religieuze overtuigingen? Onze manager en chef-kok staan tot je beschikking om jouw vragen te beantwoorden en jouw behoeften te bespreken.

Geef jouw dieetwensen voorafgaand aan uw verblijf door aan de afdeling Reserveringen via reserveringen@prestonpalace.nl bij het maken van de boeking. 

Meld je, tijdens uw verblijf, ook even bij de dienstdoende kok. Onze koks gaan direct met uw speciale verzoek aan de slag en maken een smaakvolle maaltijd voor je.

Bijzonderheden

Voorwaarden