
Feestdagen Dinerkaart Silverado Bistro
Kom tijdens de feestdagen heerlijk genieten van een feestelijk diner in Silverado Bistro!
V = vegetarisch of vegetarisch mogelijk.
* Deze menukaart is onder voorbehoud van wijzigingen.
* Voor een diner in Silverado Bistro geldt tijdens de feestdagen een toeslag van €22,50 (bovenop een hotel-, dag- of avondarrangement).
* Dit feestdagen menu is beschikbaar op 25 en 26 december, 31 december en 1 januari.
Koude voorgerechten
- Breekbrood met smeersels
- Zalm ceviche: Dungesneden gerookte zalmfilet geserveerd met avocadosalade
- Makreel rilette: Pulled makreel geserveerd met limoen en tortilla crostini’s
- Carpaccio Mexicana: Dungesneden runderbiefstuk geserveerd met salsa verde, pecannoten en crispy cheese chip
- Wildpaté met Chioggia biet: Paté van wild met bieten en een chutney van rode ui
Warme voorgerechten
Gerechten
- Empanada: Empanada met gehakt en Pico de Gallo
- Tortilla crispy duck: Tortilla gevuld met geroosterde eend, geserveerd met ananas salsa
- Quesadilla (V): Gebakken quesadilla geserveerd met geitenkaas, rucola en tomatensalsa
- Gamba's: Gebakken gamba’s geserveerd met veldsla en mango-habanero salsa
Soepen
- Geroosterde paprika-tomatensoep (V): Soep van geroosterde paprika en tomaat geserveerd met een Padrón pepertje
- Kreeftensoep: Romige soep geserveerd met rivierkreeft
- Wildbouillon: Krachtige bouillon geserveerd met paddenstoelen
Hoofdgerechten
- Wild duo: Langzaam gegaarde hertensucade en gegrilde hertenbiefstuk geserveerd met jus van rode port
- Parelhoen: Gemarineerde gegrilde parelhoen geserveerd met Pico de Gallo
- Entrecote: Dry aged entrecote van de grill geserveerd met chimichurri
- Tex mex mixed grill: Runder picanha, speenvarken kotelet en kippendijfilet van de grill
- Kabeljauw uit de oven: Kabeljauw geserveerd met chorizo, cassave en knoflook-limoen marinade
- Gamba's en zalm: Gamba's en zalm van de grill, geserveerd met kreeftensaus
- Pulled jackfruit (V): Slow-roasted jackfruit geserveerd met een tortilla, rode kool, komkommer en Pico de Gallo
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met passende garnituur.
Desserts
Grand Dessert: Een verrukkelijke smaakexplosie van diverse desserts!
Kindermenu
Voorgerechten
- Nacho's: Warme nacho's geserveerd met gehakt en kaassaus
- Carpaccio: Dungesneden rundvlees geserveerd met een groene salsa
- Tomaten-paprikasoep (V): Soep van tomaat en paprika
Hoofdgerechten
- Ribfingers: Ribfingers geserveerd met barbecuesaus en friet
- Parelhoen: Gebakken parelhoen geserveerd met salsa
- Kipnuggets: Kipnuggets geserveerd met friet en appelmoes
Dessert
- Kinderijsje: Twee soorten ijs geserveerd met een traktatie
- Apekop coupe: Vanille-ijs met banaan en chocolade
Bijzonderheden
- Je dient vooraf te reserveren via de GastenApp.
- Kom op de vooraf gereserveerde tijd.