Feestdagen dinerkaart Silverado Bistro
Kom tijdens de feestdagen heerlijk genieten van een feestelijk diner in Silverado Bistro!
Voor een diner in Silverado Bistro geldt tijdens de feestdagen een toeslag van €22,50 (bovenop een hotel-, dag- of avondarrangement).
Deze menukaart is onder voorbehoud van wijzigingen.
Dit feestdagen menu is beschikbaar op 24, 25 en 26 december.
V = vegetarisch (of vegetarisch mogelijk).
Amuse
Koude voorgerechten
- Ensalada de Salmón
Gerookte zalm geserveerd met een frisse avocadosalade - Carpaccio Mexicano
Dungesneden gerookte runderbiefstuk geserveerd met pecannoten en gegrilde Padrón mayonaise - Tortilla de Queso de Cabra (V)
Tortilla gevuld met geitenkaas, agavesiroop en Pico de Gallo, geserveerd met een salade
Warme voorgerechten
Gerechten
- Filete de Taco
Krokante tortilla geserveerd met eend, ananassalsa en sla - Sandía a la Parrilla con Feta y Maíz (V)
Gegrilde watermeloen met chili-limoen dressing, feta en geroosterde maïs - Camarones Fritos
Gebakken gamba’s geserveerd met mango-habanero salsa en gemengde sla
Soepen
- Sopa de Langosta
Kreeftensoep geserveerd met garnalen en bosui - Sopa de Pimientos y Tomates Asados (V)
Gegrilde paprika-tomatensoep met Padrón-pepers en sour cream
Hoofdgerechten
- Filete de Lomo
Beef Wellington Mexican style: gegrilde tournedos met pittige rodewijnjus, Mexicaans gemarineerde champignons en Iberico - Entrecote Añejo Seco
Gegrilde entrecote uit de dry aged kast* geserveerd met Padrón-pepersaus - Mezclado Parrilla
Mixed grill van runder picanha, beef back ribs en kipdijfilet, geserveerd met chimichurri - Muslo de Pavo al Chipotle con Arroz Mexicano
Geroosterde kalkoenpoot geserveerd met chipotlesaus en Mexicaanse rijst - Bacalao
Kabeljauw uit de oven geserveerd met chorizo, cassave en knoflook-limoen marinade - Burrito (V)
Burrito gevuld met vegetarisch gehakt en gemengde bonen
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur.
* Dry aged
Net als rode wijn verbetert vlees door het te laten rijpen. Bij dry ageing wordt het vlees minimaal 21 dagen aan het bot in een speciale kast gerijpt, waardoor vocht verdampt en het spierweefsel door natuurlijke enzymen wordt afgebroken, wat resulteert in een geconcentreerde smaak en een heerlijke malsheid.
Desserts
- Caipirinha Congelada
Limoensorbetijs geserveerd met munt en de Braziliaanse rum Cachaça - Mousse de Chocolate
Luchtige chocolademousse met hazelnoot - Pastel de Pecanas
Pecantaart met karamel, geserveerd met mokka-ijs - Gianduja
Shortbread met salted caramel saus en witte chocolade roomijs - Piña Colada
Parfait van piña colada met geroosterde kokos
- Koffie compleet: Koffie naar keuze, geserveerd met verschillende friandises
Kindermenu
Voorgerechten
- Tortilla de Pollo
Tortilla geserveerd met stukjes kip en maïs - Sopa de Pimientos y Tomates Asados (V)
Gegrilde paprika-tomatensoep met sour cream
Hoofdgerechten
- Pollo a la Parrilla
Gegrilde kipdijfilet geserveerd met barbecuesaus en friet - Nuggets de Pollo
Kipnuggets geserveerd met friet en appelmoes - Albóndigas Vegetarianas (V)
Vegetarische balletjes met tomatensaus, geserveerd met friet
Dessert
- Helado para Niños
Twee bolletjes ijs geserveerd met een traktatie
Speciaal dieet?
Heb je speciale dieetvereisten, allergieën of religieuze overtuigingen? Onze manager en chef-kok staan tot je beschikking om jouw vragen te beantwoorden en jouw behoeften te bespreken.
Geef jouw dieetwensen voorafgaand aan uw verblijf door aan de afdeling Reserveringen via reserveringen@prestonpalace.nl bij het maken van de boeking.
Meld je, tijdens uw verblijf, ook even bij de dienstdoende kok. Onze koks gaan direct met uw speciale verzoek aan de slag en maken een smaakvolle maaltijd voor je.
Bijzonderheden
- Je dient vooraf te reserveren via de Preston Palace App of via de Mijn Omgeving.
- Kom op de vooraf gereserveerde tijd.
- Op basis van beschikbaarheid.