Familierestaurant de Piri Piri

Restaurant de Piri Piri is hét familierestaurant van Preston Palace. A la carte, gezellig en gastvrij voor de hele familie! Bekijk hier de nieuwe menukaart met vele mogelijkheden!

A la carte diner

De Piri Piri is een knus familierestaurant waar u op uw gemak met kinderen uit eten gaat. Geniet van een smaakvol à la carte diner bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Uw drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Onze nieuwe menukaart is een smaakvolle aanrader voor jong en oud. Vlees, vis, vegetarisch of kip. U mag kiezen. Perfect voor de hele familie! 

Bijboeken bij hotelarrangement

Voor hotelgasten is het diner in het hotelrestaurant inclusief. U kunt er ook voor kiezen om sfeervol en intiem te dineren in familierestaurant de Piri Piri. Hiervoor geldt een toeslag van € 7,50 per persoon. Reserveren is gewenst. 

Dagarrangement Piri Piri de Luxe

Heerlijk à la carte dineren bij familierestaurant de Piri Piri ter afsluiting van uw dagje uit in het uitgaanscentrum? Het kan bij Preston Palace! Geniet van een smaakvol à la carte diner bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en heerlijk dessert.

Besloten diner

Doe eens iets anders, trakteer uw gezelschap op een gezellig diner in familierestaurant de Piri Piri. U kunt zelfs het gehele restaurant afhuren voor een gezelschap van circa 40 personen! 

Combi kermis en familierestaurant de Piri Piri

Genieten in de spectaculaire indoor-kermis en een uitgebreid diner in familierestaurant de Piri Piri. Er zijn zoveel smaakvariaties bij familierestaurant de Piri Piri! Die moet u geproefd hebben!

Combi zwemparadijs en familierestaurant de Piri Piri

Subtropisch zwemmen en relaxen en uitgebreid dineren in familierestaurant de Piri Piri. Uiteraard inclusief drankjes. Verras uw partner met dit leuke dagje uit of trakteer uw familie op dit zwem- en eetfestijn!

Familierestaurant

De Piri Piri is een knus familierestaurant waar u op uw gemak met kinderen uit eten gaat. Geniet van een smaakvol à la carte diner bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Uw drankjes zijn bij de prijs inbegrepen. Onze nieuwe menukaart is een smaakvolle aanrader voor jong en oud. Vlees, vis, vegetarisch of kip. U mag kiezen! Het complete diner duurt circa 2 uur. Perfect voor de hele familie! 

A la carte

Familierestaurant de Piri Piri is een à la carte restaurant in Preston Palace. Bent u hotelgast? Dan betaalt u hiervoor een toeslag.
Bent u dag- of avondgast? Informeer naar de diverse arrangementen, wel of niet in combinatie met het bruisende uitgaanscentrum.

 

Service

Komt u er niet uit? 
Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden op onze pagina
veelgestelde vragen?

Of wilt u ons gewoon even persoonlijk spreken?
Dan vindt u hieronder de manieren waarop u ons 7 dagen
per week kunt bereiken.

Contact

Telefoonnummer Customer service: 0546-542 121 
E-mail Customer service: info@prestonpalace.nl 
Facebook Customer service: facebook.com/prestonpalace

Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier.

Bijpassende activiteiten

Titel Prijs
Dineren in de Piri Piri en uitgaan

Dineren in de Piri Piri en uitgaan

All-in vanaf € 56,00 Bekijken
Dag uit Piri Piri de Luxe

Dag uit Piri Piri de Luxe

All-in vanaf € 49,50 Bekijken
Zwemparadijs en familierestaurant de Piri Piri

Zwemparadijs en familierestaurant de Piri Piri

All-in vanaf € 32,50 Bekijken
Indoor-kermis en de Piri Piri

Indoor-kermis en de Piri Piri

All-in vanaf € 32,50 Bekijken