Indoor-kermis

Botsauto's, Jumping Star, Octopus, Extraordinary Bikes, Energy Storm, Tea Cups (nieuw!) en Disk'O. Beleef de adembenemende attracties van de indoor-kermis. Ervaar de dynamiek, smul van de lekkernijen en beproef uw geluk bij de kermisspelen.

Jumping Star

Met een vrije val in de Jumping Star raakt u in volledige extase. U tart de zwaartekracht. Durft u het aan? Minimale lengte: 1.00m. Niet toegankelijk als u: Alcohol heeft genuttigd.

Botsauto's

Botsauto’s mogen natuurlijk niet ontbreken op een kermis. Botsen is toegestaan, zo vaak als u maar wilt! Minimale lengte: 1.20 m. Niet toegankelijk als u: Rugproblemen heeft of alcohol heeft genuttigd.

Nieuw: Tea Cups!

Nieuw in de indoor-kermis: Tea Cups! Onze kleine gasten beleven grote pret met deze draaiende sensatie!

Discovery

De Discovery is een grote schommel, die van links naar rechts zweeft en rondjes draait! Een ware ontdekking! Minimale lengte: 1.40 m. Niet toegankelijk als u: Zwanger bent, hartproblemen heeft, last heeft van duizeligheid of alcohol heeft genuttigd.

Eten en drinken

Natuurlijk betaalt u voor de indoor-kermis een vaste lage prijs. En dat is inclusief koffie, thee, frisdrank, ijs en een lekkernij. Leuke tip, vier je verjaardagsfeestje in de indoor-kermis. Dat vinden alle kinderen leuk!

Octopus

Hoog door de lucht of laag bij de grond… Laat u meenemen in de tentakels van deze grote octopus. Gegarandeerd een duizelingwekkend gevoel! Minimale lengte: 1.00 m. Niet toegankelijk als u: Last heeft van duizeligheid of alcohol heeft genuttigd.

Extraordinary bikes

Fietsen krijgt een hele andere dimensie met deze buitengewone attractie. Minimale lengte: 1.30 m. Niet toegankelijk als u: Zwanger bent, hartproblemen heeft, last heeft van duizeligheid of alcohol heeft genuttigd.

Energy storm

De Energy Storm is 'amazing'! Deze attractie is een uitdaging voor de allergrootste avonturier! Met maar liefst 17 rondjes per minuut zet deze attractie uw wereld compleet op z’n kop! Minimale lengte 1.45m. Niet toegankelijk als u: Zwanger bent, hartproblemen heeft, last heeft van duizeligheid, recent een operatie heeft ondergaan of alcohol heeft genuttigd.

Disk'O

Rock around the clock met de Disk O. Op een mega draaiplateau maakt u cirkelende manoeuvres van links naar rechts en andersom. Kortom, rondjes draaien tot u een ons weegt met de Disk’O’. Minimale lengte: 1.20 m. Niet toegankelijk als u: Zwanger bent, last heeft van duizeligheid of alcohol heeft genuttigd.

Kermisspelen

Naast de zeven grote attracties zijn er diverse kermisspelen en automaten aanwezig. Enkele zijn bij de entreeprijs inbegrepen en vrij van gebruik. Voor diverse spelen dient u munten te kopen.

Voor een bezoek aan de indoor-kermis betaalt u een vaste lage prijs. En dat is inclusief koffie, thee, frisdrank, ijs en een lekkernij. 
Leuke tip, vier je verjaardagsfeestje in de indoor-kermis. Dat is vet cool! 

Openingstijden

Maandag t/m zondag
19:00 tot 23:00 uur

Extra: woensdag, zaterdag en zondag
14:00 tot 18:00 uur

1e & 2e kerstdag
13:00 tot 18:00 & 19:00 tot 23:00 uur
Oudejaarsdag
14:00 tot 22:00 uur
Nieuwjaarsdag
14:00 tot 23:00 uur

Prijzen p.p.

Volwassenen € 7,50
Kinderen 3 t/m 10 jaar € 7,50
Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis

Veiligheid staat voorop!

Toegang tot de indoor-kermis is mogelijk voor personen vanaf 14 jaar. Personen onder de 14 jaar uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene. Legitimatie is verplicht. 

Hotel- dag- of avondgast? De indoor-kermis is bij de prijs inbegrepen (let op de openingstijden tijdens uw arrangement)


Inclusief

  • 7 Attracties
  • Diverse kermisspelen
  • Koffie, thee en frisdranken
  • Ijs
  • Een lekkernij

Hotel- dag- of avondgast? De indoor-kermis is bij de prijs inbegrepen (let op de openingstijden tijdens uw arrangement)

Veiligheid staat voorop!


Toegang tot de indoor-kermis is mogelijk voor personen vanaf 14 jaar. Personen onder de 14 jaar uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene.

De indoor-kermis biedt geen faciliteiten voor kleine kinderen/personen kleiner dan 1 meter (zie beschrijving attracties)
Per volwassene maximaal 4 personen onder de 14 jaar.
Legitimatie is verplicht. 

Bijpassende activiteiten

Titel Prijs
Indoor-kermis en de Piri Piri

Indoor-kermis en de Piri Piri

All-in vanaf € 32,50 Bekijken
Zwemparadijs en Indoor-kermis

Zwemparadijs en Indoor-kermis

All-in vanaf € 19,50 Bekijken
McDonalds kermisfeestje

McDonalds kermisfeestje

All-in vanaf € 11,50 Bekijken