Kids

Kinderdromen komen uit! Lekker spelen, spetteren, klimmen en klauteren in de spelotheek, met onze mascottes Preston en Alice, bij de spannende indoor-kermis of in het toffe zwemparadijs. Kom je snel bij ons op bezoek? 

Spelotheek

Beleef bereveel binnenpret! Een super springkussen, een royale klim- en klauterruimte, leuke vloer- en wandspellen, wipkipjes, een blokkenhuis, een animatie/knutselruimte en een buitenterras. Het is er allemaal in de spelotheek! Deze speelruimte is toegankelijk voor kinderen t/m 7 jaar.

Animatieteam

Vrolijk, vriendelijk, lief en gezellig. Dat is ons animatieteam! Zij zijn er speciaal voor de kids. In de weekenden en tijdens de vakanties is er een uitgebreid programma zoals koekjes bakken, kinderdisco of een spannende speurtocht voor de kleintjes. Wie weet ontmoet je Preston of Alice de Beer....Wekelijks wordt een afwisselend programma afgestemd op het aantal gasten. Informeer bij aankomst naar het programma en de openingstijden.

Kinderfeestjes

Hoera! Jij bent jarig! Gefeliciteerd en kom gezellig naar Preston Palace. Er is bereveel te doen voor jongens en meiden! Check onze super leuke feestjes. Daar zit zeker iets voor jou bij! 

Indoor-kermis

Wauw, de indoor-kermis van Preston Palace is echt super cool! Je kan in de Octopus, de Disk'O, Energy Storm, in de botsauto's en nog veel meer spannende attracties. En je mag lekker smullen van het ijs, de drankjes en een kermislekkernij... 

Berenhuisje

Ben jij in Preston Palace? Druk op de bel bij het huisje van Preston en Alice. Slapen ze in hun beremooie bedje of zijn ze op stap in het beregezellige Preston Palace? Verras ze met een kleurplaat of geef ze een dikke bereknuffel! Daar zijn ze beredol op! 

Zwemparadijs

Dol op water? Kom zwemmen in de tropische jungle van Preston Palace. Spetter onder de sterrenhemel, ontdek het spannende aquarium, de stoere stroomversnelling, een verrassende regenbui en de toffe touwbrug. Natuurlijk mag je lekker veel smullen van het ijs, fruit en verfrissende drankjes! 

Bowlen

Gooi een strike in een oude mijngang en laat de bowlingballen terugkomen in een mijnkar. Vreemd? Nee, dat is bowlen in Preston Palace! In een authentieke Mijnwerkersstad liggen 6 bowlingbanen verscholen. Spannend!

Midgetgolf

Maak indruk op je vriendjes en sla een ‘hole in one’ op de midgetgolfbaan. Wedden dat jij de allerbeste bent?

Award 'Familiehotel 2018'

Preston Palace is voor jong en oud fantastisch! Daarom zijn wij in 2018 voor de vierde keer (!) verkozen tot 'Familiehotel van het Jaar'. Want all-in is perfect voor het hele gezin!

Spelotheek

De spelotheek is toegankelijk voor kinderen t/m 7 jaar en is dagelijks geopend. Hier is een super springkussen, een kekke klim- en klauterruimte, leuke vloer- en wandspellen, wipkipjes, een blokkenhuis, een animatie/knutselruimte, kleine snackhoek en een buitenterras. Op bepaalde dagen en tijden staat er voor de kids een smulbuffetje met poffertjes, patatjes of snacks en limonade. Voor de ouders is er een relaxte zitruimte bij de spelotheek. 

Subtropisch zwemparadijs 

Plonzen, spetteren en spelen. Het kan allemaal onder de sterrenhemel in het subtropisch zwemparadijs. U ontdekt de ene jungle verrassing na de andere! Voor de kleintjes is er een verwarmd kinderbad, een babyverschoonruimte en handige kinderboxen. Natuurlijk is er ook ijs, fris en fruit. Het zwemparadijs is dagelijks geopend van 09:00 uur tot 22:00 uur. Kinderen t/m 10 jaar onder begeleiding.

Mascottes 

Als u in Preston Palace bent, denk ik dat u ze wel kent: Preston en Alice! De beren van Preston Palace. Zij wonen in hun schattige berenhuisje naast de spelotheek. Ze wandelen met grote regelmaat door het hotel en doen een dansje met de kinderen. Kinderen zijn dol op ze! 

Indoor-kermis

Een kermis in een hotel?! Dat kan alleen bij Preston Palace! Met botsauto's, Jumping star, Discovery, Polyp, Extraoardinary bikes, Energy storm en Disk'O, kermisspelen en automaten. Beleef ze allemaal en smul van softijs en kermislekkernijen. De indoor-kermis is dagelijks geopend van 19:00 uur tot 23:00 uur en extra op woensdag, zaterdag en zondag van 14:00 uur tot 18:00 uur. Tijdens vakanties en feestdagen zijn er aangepaste openingstijden. Er zijn geen faciliteiten voor kleine kinderen (kleiner dan 1 meter) en kinderen t/m 14 jaar hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene.

 

Preston Palace wint Award "Familiehotel van het Jaar"
Het publiek heeft met 84% van de stemmen overtuigend bepaald: Preston Palace voldoet aan alle eisen en mag zich in 2018 opnieuw "Familiehotel van het Jaar" noemen. 

Quote van de vakjury:
"De Award voor het beste Familiehotel is opnieuw overtuigend gewonnen door Preston Palace. Maar liefst 84% van de stemmers in deze categorie koos voor het all-inclusive hotel, dat met het subtropisch zwemparadijs, de indoor-kermis, de spelotheek en het animatieprogramma met mascottes Preston en Alice opnieuw bewijst dat aandacht voor kids voorop staat."

Lees hier het hele bericht. 

Bijpassende activiteiten

Titel Prijs
McDonalds zwemfeestje

McDonalds zwemfeestje

All-in vanaf € 11,50 Bekijken
Bowling feestje

Bowling feestje

All-in vanaf € 10,50 Bekijken
High Tea Sieradenfeestje

High Tea Sieradenfeestje

All-in vanaf € 14,50 Bekijken
Spelotheek feestje

Spelotheek feestje

All-in vanaf € 9,50 Bekijken
Midgetgolf en filmfeestje

Midgetgolf en filmfeestje

All-in vanaf € 10,50 Bekijken
McDonalds kermisfeestje

McDonalds kermisfeestje

All-in vanaf € 11,50 Bekijken
Filmsterren feestje

Filmsterren feestje

All-in vanaf € 14,50 Bekijken
Superhelden feestje

Superhelden feestje

All-in vanaf € 13,50 Bekijken
Prinsessen feestje

Prinsessen feestje

All-in vanaf € 13,50 Bekijken
Creatief met Canvas feestje

Creatief met Canvas feestje

All-in vanaf € 13,50 Bekijken
Diner familierestaurant de Piri Piri

Diner familierestaurant de Piri Piri

All-in vanaf € 27,50 Bekijken