IMG_0745

Altijd een warm welkom met Annie!

Ontmoet onze Gastvrouw en Medewerker Receptie Riviera!

Wanneer je regelmatig in Preston Palace geniet, is de kans groot dat je Annie kent. Ze werkt namelijk al 26 jaar in ons familiehotel en ze helpt onze gasten bij al hun vragen tijdens hun all-inclusive vakantie. In 1995 begon ze bij de afdeling Huishoudelijke Dienst. Tegenwoordig heeft ze twee functies: die van Gastvrouw en die van Medewerker Receptie Riviera. Hoe goed die combinatie haar bevalt, vertelt ze ons in dit interview.

Stel je even voor:
"Mijn naam is Annie Kuipers, ik ben 60 jaar. Via mijn schoonzus kwam ik 26 jaar geleden terecht in Preston Palace. Tegenwoordig werk ik 38 uur per week - wisselende dagen en diensten - als Gastvrouw en als Medewerker Receptie Riviera."

Hoe lang heb je deze leuke combinatie functie?
"Ik ben begonnen als Medewerker Huishoudelijke Dienst. In de loop van de tijd kregen wij daar allerlei andere taken erbij, zoals het helpen bij de afdeling Horeca. Daarna ben ik naar de afdeling Zwemparadijs gegaan, vervolgens de afdeling Keuken en Boardwalk Indoor Kermis. Nu ben ik weer terug bij het Zwemparadijs, maar dan bij de Front Office. Mijn ervaring op de vele afdelingen zijn nu super handig in mijn huidige functie."

Wie zijn je (naaste) collega's? 
Annie heeft drie naaste collega's bij de Riviera Receptie. Toevallig zijn de naaste collega's van het Team Gastvrouwen ook totaal vier 'power ladies' en vergeet natuurlijk alle collega's van de Front Office niet. Maar eigenlijk is iedereen die in Preston Palace werkt een naaste collega van Annie. Want Annie kent iedereen en iedereen kent Annie! Dat is nou juist wat het werk voor Annie zo bijzonder maakt: socialiseren met zowel gasten als met collega's. "Ik maak tijd voor iedereen en word blij als andere mensen ook blij zijn."

Verschillende diensten, verschillende taken 
Een ochtenddienst bij de Receptie van Riviera begint om 08:45 uur en eindigt om 17:15 uur. Een late dienst start om 14:00 uur duurt tot 22:15 uur. "Tijdens een dienst is er veel contact met verschillende gasten. Zoals hotelgasten die tijdens hun all-inclusive verblijf gaan zwemmen, gasten die gaan genieten van een zwem dagje uit in Riviera, kleine gasten die hun kinderfeestje vieren of bezoekers die naar Boardwalk indoor kermis gaan. Ook is er telefonisch contact. Mensen die naar 0546-542121 bellen, worden door mij te woord gestaan. Wij geven advies over alle Wellness behandelingen en deze worden hier ook geboekt."

Warm welkom voor iedereen
Hotelgasten - afkomstig uit heel Nederland, Duitsland of Belgiƫ - checken dagelijks uit om 11:00 uur en checken in om 15:00 uur. Daarnaast zijn er 'vroege aankomsten' vanaf 12:00 uur en gasten die nog langer van hun all-inclusive verblijf willen genieten. De vriendelijke service van Gastvrouw Annie is warm welkom en een ondersteuning voor de collega's van de Front Office. "De Gastvrouw dienst begint om 10:00 uur en duurt tot 17:30 uur. Ik heet hotelgasten van harte welkom, feliciteer ze wanneer ze iets te vieren hebben en beantwoord veel vragen. Bijvoorbeeld over het gebruik van de Gasten app, de hotelkamer, wat er allemaal te doen is (heel veel!), de E-bike verhuur, de activiteiten in de omgeving. Eigenlijk alles. Geen vraag is te gek."

Toekomst
Op de vraag hoe Annie de toekomst ziet, antwoordt ze: "Eerst wil ik nog zeggen dat ik door de jaren heen op verschillende afdelingen heb gewerkt en elke afdeling zijn eigen glans en talent heeft, die samen bijdragen aan het succes van Preston Palace. Ik vind het mooi dat ik nu bij de Front Office werk en hoop dat ik dit tot aan mijn pensioen met volle tevredenheid mag doen."

Maak ook het verschil 
De functies Gastvrouw en Medewerker Receptie Riviera zijn onderdeel van de afdeling Frontoffice in Preston Palace. Ben jij ook zo'n 'mensen mens' als Annie en houd je ervan om het verschil te maken voor onze gasten? Er zijn verschillende functies beschikbaar, waarbij er ook veel te combineren zijn binnen een fulltime of parttime baan. Bekijk hier alle mogelijkheden of stuur ons een bericht via Whatsapp (06-52644733).