IMG_6152

"De afdeling Personeelszaken biedt volop uitdaging" 

Brenda vertelt over haar carrière

Met meer dan 600 Preston Palace medewerkers is de Afdeling Personeelszaken een belangrijke afdeling voor én door onze collega's. 

Maak kennis met Brenda de Vries, een gewaardeerde collega van deze afdeling. Ze is parttime werkzaam als Assistent Medewerker Personeelszaken. Met een solide achtergrond in de toeristische sector en meer dan twee decennia ervaring bij ons bedrijf, brengt Brenda een schat aan kennis en toewijding met zich mee.

Brenda begon in 2000 haar carrière bij Preston Palace bij de receptie van Riviera subtropisch zwemparadijs, waar ze met enthousiasme en toewijding haar taken vervulde. Haar passie voor gastvrijheid en haar vermogen om met mensen om te gaan, maakten haar snel tot een waardevolle collega. In 2019 kreeg ze de kans om haar vaardigheden verder te ontwikkelen en maakte ze de overstap naar de afdeling Personeelszaken.

Als Assistent Medewerker Personeelszaken speelt Brenda tegenwoordig een cruciale rol in het ondersteunen van onze HR-processen. 
Haar verantwoordelijkheden omvatten een breed scala aan taken, variërend van het opstellen van contracten tot het handhaven van naleving van arbeidswetgeving, waardoor haar werk uitdagend en gevarieerd is.

Bovendien draagt ze bij aan het welzijn van onze medewerkers door het coördineren van de aanvullende activiteiten vanuit ons Personeelsloyaliteitsprogramma; zoals het verjaardagscadeau voor elke Preston Palace medewerker.

Wat Brenda het meest waardeert aan haar rol bij Preston Palace is de constante mogelijkheid tot groei en ontwikkeling. "Geen enkele dag is hetzelfde en elke dag biedt nieuwe leermogelijkheden", aldus Brenda. Met een leuk en gezellig team, ziet ze een lange en succesvolle toekomst voor zichzelf binnen ons bedrijf.

Wil jij net als Brenda een uitdagende en dynamische werkomgeving, waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Sluit je dan aan bij ons team en ontdek de mogelijkheden die Preston Palace jou te bieden heeft. 

Klik hier en ontdek alle vacatures in ons All-in Family Resort of WhatsApp naar 06-52644733.