IMG_3882

"Van alle baantjes die ik heb gehad, is dit absoluut de leukste." 

De ideale bijbaan van Mitchell 

Mitchell, een energieke 18-jarige student Junior Accountmanagement aan het ROC, is een van de medewerkers van het Keukenteam van Preston Palace. Hij vervult de rol van Keukenhulp en werkt acht uur per week, voornamelijk in de weekenden, sinds augustus 2023. Zijn reis naar Preston Palace begon eigenlijk dankzij zijn oma Annie, die al jaren werkzaam is in het resort.

Elke keer dat Mitchell de keuken binnenstapt, straalt hij van enthousiasme. Zijn taken omvatten voornamelijk het voorbereiden van eten voor het buffet bij Ribbleton, één van de grote restaurants in het hotel. Maar voor Mitchell is zijn werk veel meer dan alleen maar taken uitvoeren. Het is ook een kans om deel uit te maken van een gezellig team en om contact te leggen met de gasten.

"De sfeer in het team is geweldig," zegt Mitchell met een brede glimlach. "Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. En het leukste is dat ik echt in contact kan komen met de gasten. Het geeft me een goed gevoel als ik zie dat ze genieten van het eten en ik ze verder kan helpen bij hun vragen."

Als je hem vraagt waarom hij Preston Palace zou aanraden als werkplek, antwoordt Mitchell zonder aarzelen: "Van alle baantjes die ik heb gehad, is dit absoluut de leukste. Als je op zoek bent naar een gezellige baan waar je je thuis voelt, dan is Preston Palace echt de place to be."

En hoe ziet Mitchell zijn toekomst bij Preston Palace? "Voorlopig blijf ik zeker nog hier werken, in ieder geval totdat ik mijn opleiding heb afgerond," zegt hij. "Ik kan me eigenlijk geen betere werkplek voorstellen dan deze."

Met zijn positieve instelling en toewijding is Mitchell een waardevol lid van het Preston Palace-team, en zijn toekomst ziet er net zo stralend uit als zijn glimlach.

Wil jij net als Mitchell een leuke (bij) baan in ons resort? Klik hier en ontdek alle vacatures in ons All-in Family Resort of stuur een Whatsapp naar 06-52644733.