IMG_6605

"Ik vind mijn uitdaging bij de afdeling Housekeeping."

Dit bevalt Famke goed! 

Maak kennis met onze Medewerker Huishoudelijke Dienst Famke! Ze is 21 jaar, krijgt energie van de mensen om haar heen, poetsen is één van haar hobby's en sinds oktober 2022 werkt ze in Preston Palace. 

Hoe kwam je bij Preston Palace terecht? 
Ik kwam vroeg toen ik klein was al vaak bij Preston Palace. Ik had een baan in de horeca bij een ander bedrijf en vond dit erg leuk, maar ik was opzoek naar meer uitdaging en iets nieuws. Ik houd van poetsen en zo ben ik bij Preston Palace in de huishouding terecht gekomen.

Hoeveel dagen werk je?
Ik ben in principe alle dagen van de week beschikbaar om ingepland te worden, behalve zaterdag. Ik werk ongeveer 28 uur in de week.

Wat maakt Preston Palace als werkplek zo prettig voor jou? 
Ik vind dat de collega’s flexibel en erg aardig zijn. Er is altijd een gezellige sfeer en iedereen helpt elkaar. Ik vind het werk ook erg leuk om te doen. Er is ook veel variatie op het werk gebied qua taken. Ik behandel en zie iedere collega hetzelfde, ook de leidinggevenden. Ik ervaar dat er bij Preston Palace erg wordt gewerkt in team verband en overleg. Dat vind ik erg fijn.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Op mijn werkdag begin ik meestal om 06:30 uur. Ik draai dan een zwembad schoonmaak dienst tot 09:30/10:00 uur. Hierna heb ik even pauze en begin ik met de kamer schoonmaak. Hier ben ik vaak mee bezig tot 15:00 uur en dan eindigt mijn dag meestal. 

Is er ook veel flexibiliteit?
Soms begin ik ook weleens later of om dezelfde tijd maar dan heb ik een andere dienst. Bijvoorbeeld de bowlingbaan schoonmaken, keuken schoonmaak of toiletten ronde. Vaak ga ik wel rond 10:00/10:30 uur de kamers schoonmaken. Er is in overleg veel mogelijk. 

Voor wie is een baan bij de afdeling Housekeeping ook ideaal? 
Voor iedereen die het fijn vind om te poetsen en hard te werken met erg veel lieve en leuke collega’s om je heen!

Wat heb je geleerd van jouw baan bij de Housekeeping? 
Hoe je een hotel als Preston Palace schoon en representatief houd. 

Hoe zie je de toekomst? 
Ik zou heel erg graag nog lang bij Preston Palace willen blijven werken. Ik zit hier helemaal op mijn plek.