IMG_1268

"Dit is goed te combineren met mijn HBO studie." 

Donik is Toezichthouder Zwemparadijs 

Mogen wij je voorstellen aan onze collega Donik? Hij is 23 jaar, student HBO Vastgoedkunde én werkt als Toezichthouder Zwemparadijs/Assistent 1e Medewerker in Riviera. Waarom hij het werk in ons resort zo leuk vindt? Dat lees je hier! 

Sinds wanneer werk je in Riviera? 
"Sinds september 2022 werk ik gemiddeld 24 uur per week in Riviera zwemparadijs. Meestal op zondag, maandag, dinsdag en soms nog een extra dag. Naast mijn werk ga ik ook nog naar school. Ik volg de opleiding Vastgoedkunde op het HBO."

Wat zijn je taken?
"Mijn taken zijn toezicht houden over het bad, bepaalde schoonmaakwerkzaamheden en helpen bij het zwembad zodat de dag voor de gasten en onze collega's goed verloopt."

Wat maakt je werk zo leuk?
"We hebben een gezellig team, er is veel variatie en het is geen fysiek veeleisende baan."

Waarom zou je het iemand aanraden? 
"Dit is een perfecte baan om te combineren met een opleiding of zelfs als vaste baan. De uren zijn prima in te vullen, in overleg is er veel mogelijk, geen werkdag is hetzelfde en de collega's zijn erg gezellig."

Hoe zie je de toekomst? 
"Ik zie mij hier nog een aantal jaren werken tot ik mijn opleiding succesvol heb afgerond."  

De perfecte combi  
Wil jij net als Donik jouw opleiding combineren een leuke baan in ons subtropisch zwemparadijs? Klik hier en ontdek alle vacatures in ons All-in Family Resort of stuur een Whatsapp naar 06-52644733.