IMG_5109

"Ik wist dat dit een geweldige kans was! " 

Fleur straalt in ons Showteam 

Als je Preston Palace volgt op TikTok of een familieshow in ons resort hebt gezien, dan moet je haar zeker kennen. Met haar 'dancing skills' past Fleur perfect in ons Showteam. Lees in dit interview waarom dit dé droombaan voor haar is!

Vertel eens iets over jezelf!
Ik ben Fleur Banser, 22 jaar oud en geboren en getogen in Enschede. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om met vrienden te ontspannen en leuke activiteiten te ondernemen.

Welke opleiding heb je gevolgd? 
Ik heb de opleiding Leisure & Hospitality op niveau 4 afgerond in 2021 aan het ROC van Twente in de Grolsch Veste.

Wat is jouw functie bij Preston Palace? 
Ik werk als medewerker bij het Animatie/Showteam.

Hoeveel uur werk je per week en op welke dagen?
Ik werk 32 uur per week, voornamelijk op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op feestdagen kan dit variëren.

Hoe lang werk je al bij Preston Palace? 
Mijn avontuur bij Preston Palace begon in 2019 als stagiair bij de Animatie. Na mijn stage ben ik hier blijven werken als Medewerker Animatie. In 2020 werd het Showteam opgericht en ik sprong meteen op de kans om hieraan deel te nemen. Sinds januari 2024 werk ik volledig binnen het Showteam, maar indien nodig draai ik nog steeds diensten bij de Animatie.

Hoe ben je bij Preston Palace terechtgekomen? 
Tijdens mijn eerste jaar van de opleiding moest ik een stage van vijf maanden, veertig uur per week lopen. Terwijl veel van mijn klasgenoten verder weg gingen voor hun stage, wilde ik graag dicht bij huis blijven. Preston Palace stond op de lijst van potentiële stageplekken en ik was meteen enthousiast. Hoewel ik Preston Palace alleen kende van kinderfeestjes, wist ik dat dit een geweldige kans was. Na wat onderzoek heb ik gesolliciteerd en tot op de dag van vandaag werk ik hier met veel plezier.

Wat zijn jouw taken? 
Ik ben voornamelijk betrokken bij de shows die drie keer per week plaatsvinden. Op woensdag- en vrijdagavond is het tijd voor de Puk & Polly tijdreisshow, en op zaterdagavond verzorgen we de Puk & Polly op vakantieshow. Op donderdag werk ik meestal overdag en heb ik andere taken. Daarnaast helpen we bijvoorbeeld bij de dinershows die de opleiding Travel, Leisure & Hospitality jaarlijks organiseert in Preston Palace. Ook begeleid ik momenteel twee stagiairs bij het Showteam en ben ik betrokken bij het bedenken van nieuwe shows en dansen.

Waarom vind je het leuk om bij Preston Palace te werken?
Ik geniet enorm van mijn werk bij Preston Palace, omdat het me de mogelijkheid geeft om mijn passie voor dansen te uiten. Dansen is altijd al een grote liefde van mij geweest en hier kan ik het elke dag doen. Daarnaast is het team waarmee ik werk ontzettend gezellig en voelt het echt als een tweede familie.

Waarom zou je het aan anderen aanraden? 
Ik zou het zeker aanraden aan anderen vanwege het fantastische team en de creatieve vrijheid die je krijgt. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en dat maakt het werk extra leuk.

Wat zijn je toekomstplannen? 
Ik hoop nog lang bij Preston Palace te kunnen blijven werken, bij voorkeur binnen het Showteam, zolang dat mogelijk is natuurlijk.

Wil jij net als Fleur van jouw passie je werk maken? Klik hier en ontdek alle vacatures in ons All-in Family Resort of WhatsApp naar 06-52644733.