IMG_0347

" Ik word er zelf ook ontspannen van!" 

Gabriëlle is Medewerker Wellness

Mogen wij je voorstellen aan onze collega Gabriëlle? Ze is 23 jaar en voltooide de opleiding All-round Schoonheidsspecialiste (niveau 4) aan het ROC van Twente. Sinds anderhalf jaar werkt zij als Medewerker Wellness in Riviera zwemparadijs. Hoe dat bevalt en waar ze zelf van ontspant? Dat lees je hier! 

Wat zijn je taken? 
"Mijn taken zijn de massages en wellnessbehandelingen uitvoeren die wij aanbieden en het netjes houden van onze werkplek. Daarnaast is er ook de afwisseling van het aflossen van pauzes en af en toe helpen bij het zwembad."

Wat maakt je werk zo leuk?
"Vanaf jongs af aan was ik al bezig met de uiterlijke verzorging. Ik kwam erachter dat ik voornamelijk het masseren erg leuk vind om te doen. Je kan zo de gasten echt een momentje van rust geven en ze lekker laten ontspannen. Ik word er zelf ook ontspannen van, haha! Ik heb hier wel echt mijn passie in gevonden."

Waarom zou je het iemand aanraden? 
"Omdat het werk niet alleen erg leuk is, ook het team is erg leuk. Zowel het 'knusse' team van de wellness, als het team van het zwembad, waar je ook veel mee samenwerkt. Er is gewoon een hele fijne werksfeer."

Hoe zie je de toekomst? 
"In de toekomst zie ik mezelf doorgroeien in mijn vak en wie weet wat er allemaal nog meer op mijn pad komt. Misschien wel ooit een eigen beautysalon!'  

Goede energie 
Wil jij net als Gabriëlle jouw passie ontdekken en je talent ten volste benutten? Klik hier en ontdek alle vacatures in ons All-in Family Resort of stuur een Whatsapp naar 06-52644733.