IMG_6460

"Ik vind het fijn als ik gasten kan helpen."

Onze collega Ilayda aan het woord 

Haar verhaal illustreert hoe je een studie kunt combineren met een baan, waarbij je echt het verschil maakt voor onze gewaardeerde gasten.

Stel jezelf even voor: 
"Mijn naam is Ilayda, ik ben 23 jaar oud en ik woon in Almelo."

Welke opleiding heb je gevolgd/volg je?
"Na mijn VMBO diploma ben ik eerst begonnen met de opleiding Financiële Dienstverlening en daarna volgde ik de opleiding Bedrijfsadministratie. Beide opleidingen passen niet goed bij mij. Ik vind het fijn als ik mensen kan helpen met de problemen waar ze tegenaan lopen, daarom ben ik nu student Sociaal Werker bij het ROC van Twente."

Welke functie heb jij in Preston Palace?
"Ik ben Frontoffice Medewerkster. Naast de Frontoffice sta ik ook weleens bij de Portiersloge en de Zwembadreceptie."

Sinds wanneer werk je bij Preston Palace en hoe veel uur per week werk je? 
"Ik ben in oktober 2023 begonnen bij Preston Palace. De werktijden zijn voor mij erg wisselend, omdat ik nog studeer. Ik probeer buiten mijn studie om wel veel te werken. Dit verschilt van 16 uur tot 36 uur per week."

Hoe kwam je bij Preston Palace terecht? 
"Veel mensen die ik ken, werkten al bij Preston Palace. Ik hoorde veel goede verhalen. Vervolgens zocht ik een bijbaan die ik naast mijn studie kon doen. Toen ik op het internet een vacature open zag staan bij Preston Palace, heb ik hier direct op gesolliciteerd."

Op welke locatie(s) in het resort werk je? 
"Toen ik hier kwam werken, begon ik bij de Portiersloge. Vervolgens kwam ik terecht bij de Zwembadreceptie en daarna mocht ik ook werken bij de Frontoffice. Op dit moment sta ik de meeste werkdagen ingepland bij de Frontoffice."

Welke taken heb je?
"Als Frontoffice Medewerkster ben je het aanspreekpunt voor de gasten. Daardoor komen de gasten bij je om iets te vragen over het all-inclusive aanbod, om wat leuks te vertellen of om mee te delen wanneer er iets niet geheel naar verwachting is. Hiervoor sta je natuurlijk samen met je collega's klaar en help je de gasten mee verder. Daarnaast ben je ook bezig met het in- en uitchecken en andere bijkomende administratieve taken."

Waarom vind je het werk leuk?
"Geen dag is hetzelfde en dat maakt elke werkdag voor mij leuk. Daarnaast vind ik het fijn om gasten te kunnen helpen. Het geeft me een goed gevoel wanneer ik een bijdrage kan leveren aan een geslaagd verblijf. Ten slotte heb ik super leuke collega’s die mijn werkdag extra leuk maken." 

Waarom zou je het iemand aanraden?
"Binnen Preston Palace heb je doorgroeimogelijkheden die het werk ook aantrekkelijk maken. Daarnaast is het een baan die goed uit te voeren is naast je studie. Je hebt zo veel mogelijkheden wat betreft verschillende werktijden, waardoor je meer kunt werken naast je studie. Dit vind ik zelf erg fijn. Ik ben niet afhankelijk van een '9:00 uur tot 17:00 uur baan' naast mijn studie. De werksfeer is ook erg prettig. Je hebt hele leuke collega’s en het werk is afwisselend. Al met al dus een super interessante (bij)baan." 

Hoe zie je de toekomst?
"Ik hoop dat ik nog veel gasten mag helpen, zodat ze na een fijne tijd in ons resort met een grote glimlach naar huis gaan. Daarnaast hoop ik dat ik tijdens mijn studietijd bij Preston Palace kan blijven werken."

Wil jij net als Ilayda een leuke (bij)baan in ons resort? Klik hier en ontdek alle vacatures in ons All-in Family Resort of stuur een WhatsApp bericht naar 06-52644733.