IMG_7949

"Ik dacht bij mezelf: waarom niet?!"

Kirsten voelt zich thuis in de Horeca

Maak kennis met Kirsten, de energieke 22-jarige uit Nijverdal, die met haar diploma's als schoonheidsspecialiste een andere uitdaging vond in de bruisende omgeving van Preston Palace. Kirsten, die tegenwoordig de rol van Medewerker Bediening vervult, brengt een passie voor gastvrijheid die ze al op jonge leeftijd ontwikkelde. 

"Preston Palace was al een bekende naam voor mij sinds mijn jeugd in Hengelo," vertelt ze. "Het zwemparadijs was toen al een van mijn favoriete plekken."

Na een verhuizing van Bolsward naar Nijverdal, besloot Kirsten te kijken of er kansen lagen bij Preston Palace. Haar rijke ervaring in de horeca maakte haar een ideale kandidaat. "Ik dacht bij mezelf: waarom niet?!", sindsdien is ze onderdeel van een fantastisch team. 

Kirstens 30-urige werkweek is gevuld met variërende taken in verschillende delen van ons resort. Of ze nu in de à la carte restaurants Silverado Bistro of Pizza van Enzo werkt, in de barstraat, of plannen maakt om te werken in het buffetrestaurant, de bowlingbaan of bioscoop, Kirsten geniet van elke gelegenheid om te schitteren in de Horeca.

"De afwisseling en het werken met collega's van alle leeftijden maken elk werkmoment bijzonder en gezellig," zegt Kirsten. Haar enthousiasme is aanstekelijk en ze raadt het werken bij Preston Palace van harte aan, vooral vanwege de fantastische sfeer en de geweldige gasten. 

Kirsten kijkt uit naar een toekomst waarin ze binnen het bedrijf kan blijven groeien en bloeien.

Benieuwd naar de mogelijkheden om deel uit te maken van ons team zoals Kirsten? Ontdek meer over de carrièrekansen bij Preston Palace. Klik hier en ontdek alle vacatures in ons All-in Family Resort of stuur een WhatsApp bericht naar 06-52644733.