IMG_3186

Malini is Medewerker Boardwalk 

Boardwalk Indoor Kermis is één van de unieke faciliteiten onder het grote dak van All-in Family Resort Preston Palace. Hotelarrangementen, verjaardagsfeestjes, een dag of avondje uit; voor elke gelegenheid biedt Boardwalk wat wils. Hoe het is om op zo'n unieke uitgaanslocatie te werken, vragen wij aan Malini. Zij neemt ons mee op avontuur in Boardwalk tijdens een rondje botsauto's, Disk'O, Teacups en nog veel meer spannende attracties! 

Stel je even voor! 
"Mijn naam is Malini Tjon A Soi- Jagdeo en mijn functie is Medewerker Indoor Kermis. Ik werk 20 uur per week in Boardwalk. Vaak op maandag, dinsdag, donderdag en soms op de vrijdag en zaterdag"

Hoe lang werk je al in Preston Palace? 
"Vanaf 1993 ben ik werkzaam in Preston Palace, via een oude kennis kwam ik hier terecht. Ik ben begonnen als kamermeisje bij de Afdeling Huishoudelijke Dienst. Na enkele jaren promoveerde ik naar de functie van Eerste Medewerkster. In totaal heb ik 27 jaar bij de Housekeeping gewerkt. Sinds 2020, inmiddels twee jaar alweer, ben ik werkzaam als Allround Operator bij de Indoor Kermis." 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
"Binnen de Indoor Kermis beginnen wij voor de opening eerst met het opstarten en gereedmaken van de attracties. Tijdens de openingstijd draai ik verschillende attracties zoals de Disk'O, Energy Storm, Discovery, Jumping Star, Polyp, Botsauto's of Teacups. Ik sta achter de bar waar consumpties, milkshakes en kermis lekkernijen worden uitgegeven of ik verzorg de ontvangst bij de entree van Boardwalk. Na sluitingstijd zorgen mijn collega's en ik ervoor dat onze werkplek netjes wordt achtergelaten zodat we de volgende dag weer goed kunnen beginnen. Want 'one team is one dream'!"

Wie zijn je naaste collega's?
"Zowel in de Huishouding als de Indoor Kermis, Horeca en Beveiliging ken ik veel aardige en grappige collega's In de afgelopen 29 jaar heb ik leuke en lieve collega's mogen leren kennen."

Wat maakt je werk in Boardwalk zo leuk?
"Mijn werk in Boardwalk is erg leuk omdat ik allround werk heb, waardoor ik veel variatie op de werkvloer heb. In deze functie ben ik drie in één: Operator, Gastvrouw én Horecamedewerkster. Daarnaast werk ik in een leuk en gezellig team."

Wat heb je geleerd in Preston Palace?
"Ik heb geleerd hoe ik secuur kan werken en hoe ik dit in de praktijk toepas. Ook weet ik nu alles over de besturing van alle attracties binnen de indoor kermis. Erg interessant! Dat maakt het ook tot een verantwoordelijke baan waarin de veiligheid en optimale gastbeleving altijd centraal staan."

Hoe zie je de toekomst?
"Ik zie de toekomst erg rooskleurig. In de afgelopen jaren heb ik niet alleen mijzelf, maar ook Preston Palace zien groeien. Ik hoop dat ik in de toekomst nog meer van Preston Palace kan meemaken"

Waar word je blij van? 
"Ik word blij van alle lieve mensen om mij heen en ik krijg energie van de Energy Storm, da's één van mijn favoriete attracties!"

Goede vibe 
Wil jij ook zo'n goede vibe en fijne energie uit jouw baan halen? Klik hier en ontdek alle vacatures in ons All-in Family Resort of stuur een Whatsapp via 06-52644733.