IMG_4618

"Iedereen is hier vriendelijk en de werkcondities zijn perfect!" 

Maria vindt haar ideale baan bij de afdeling Housekeeping

Maria, een trotse mama van een driejarige dochter en onze collega bij de afdeling Housekeeping, heeft een interessante reis achter de rug. 

Oorspronkelijk komt ze uit Portugal, waar ze Kunstgeschiedenis studeerde en werkervaring opbouwde in luxe 5-sterrenhotels. "Ik heb oog voor elk detail!" 

Nu, inmiddels vier jaar gelukkig met haar gezin in Nederland, zocht ze naar kansen dichtbij huis en de school van haar dochtertje. Preston Palace bood haar precies wat ze zocht: een flexibele baan met goede werkomstandigheden.

Na een gesprek met Paula Sogtoen, Facilitair Manager, begon Maria met haar baan van 24 uur per week bij de afdeling Housekeeping. Ze geniet van het schoonmaken van het entertainmentcenter, de hotelkamers en luxe suites, en waardeert de fijne werksfeer met haar collega's en leidinggevenden.

Maria ziet de toekomst met optimisme tegemoet, met stabiliteit in een prettige werkomgeving. Ze benadrukt ook hoe de baan haar helpt om contact te maken met anderen en de Nederlandse taal te leren. En niet te vergeten, ze heeft zelfs haar schoonmoeder aangemoedigd om bij de afdeling Housekeeping te komen werken.

Voor Maria is Preston Palace niet alleen een werkplek, maar ook een gemeenschap waar ze haar vaardigheden kan gebruiken en haar toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien. En haar dankbaarheid voor deze kans is overduidelijk!

Wil jij net als Maria een leuke (bij)baan in ons resort? Klik hier en ontdek alle vacatures in ons All-in Family Resort of WhatsApp naar 06-52644733.