IMG_7697

"Er zijn altijd leuke gasten in Preston Palace."

Ontmoet Mil, onze enthousiaste collega van de afdeling Horeca

Mil is 18 jaar en woonachtig in Vriezenveen. Op dit moment combineert hij zijn studie Marketing aan ROC van Twente met een baan in de horeca bij Preston Palace, waar hij sinds 29 februari 2024 met veel plezier werkt.

Wat zijn je hobby's?
"Buiten mijn werk en studie om, vind ik het heerlijk om te basketballen, naar de sportschool te gaan en uit te gaan met vrienden."

Waar werk je in Preston Palace? 
"Bij Preston Palace vind je mij voornamelijk in het hotelrestaurant Ribbleton, bij De Centrale bar en Black Rock en soms assisteer ik ook op andere horecalocaties, zoals Pizza van Enzo. Mijn werkuren variƫren van 8 tot 18 uur per week, meestal op dinsdag- en/of donderdagavond en in het weekend. Ik ben altijd bereid om meer te werken en mijn gastvrijheid nog verder te verspreiden!"

Wat zijn je taken?
"Mijn belangrijkste taak is ervoor zorgen dat onze gasten een onvergetelijke ervaring hebben. Dit doe ik door een schone en gastvrije omgeving te waarborgen, regelmatig te checken of alles naar wens is en waar mogelijk een gezellig praatje te maken. De interactie met zowel gasten als collega's maakt elke dag interessant."

Wat maakt het werk leuk?
"Het is de perfecte mix van leuke collega's, gezellige gasten en een baan die niet verveelt. Daarnaast is het salaris aantrekkelijk, wat natuurlijk mooi meegenomen is."

Hoe zie je toekomst?
"Ik kijk ernaar uit om hier nog vele jaren deel uit te maken van het Preston Palace team. Lijkt het jou ook wat om te werken in een dynamische en gezellige omgeving? Kom dan ons team versterken en ervaar het zelf! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer weten over het werken bij Preston Palace? Neem dan gerust contact op. Ik hoop je snel te zien in een van onze horeca gelegenheden!"

 Klik hier en ontdek alle vacatures in ons All-in Family Resort of stuur een WhatsApp bericht naar 06-52644733.