IMG_5713

"Elke werkdag brengt nieuwe uitdagingen en leermomenten met zich mee." 

Sarah is Allround Medewerker

Maak kennis met onze veelzijdige collega! 

Stel jezelf even voor! 
"Ik ben Sarah-Jane Veenstra, 30 jaar, mama van een zoontje van 7 en samenwonend met mijn partner. Voordat ik hier kwam werken, werkte ik als Allround verspaner bij STODT. Een technische baan, maar ik zocht iets nieuws, iets veelzijdigers. En dat heb ik gevonden bij Preston Palace."

Sinds wanneer werk je in Preston Palace?  
"Sinds januari 2024 werk ik hier als Allround Medewerker, 35 uur per week, verdeeld over 5 dagen. Mijn pad naar Preston Palace begon eigenlijk tijdens een re-integratietraject, waarbij ik samen met mijn coach op zoek ging naar passend werk."

Wat zijn je taken?
"Wat mijn werk hier zo interessant maakt, is de diversiteit aan taken die ik heb. Ik ben een echte duizendpoot en werk op verschillende afdelingen, zoals de Keuken, Speedway Gamehall, de Horeca, de Huishoudelijke Dienst en zelfs de Kermis! Op elke afdeling zijn er andere taken die ik moet uitvoeren, zoals het bijvullen van tickets en zorgen dat alle attracties werken in Speedway Gamehall, of het voorbereiden van buffetten in de keuken. En bij de kermis staat veiligheid natuurlijk voorop, dus daar houd ik alles nauwlettend in de gaten."

Wat maakt je werk zo leuk? 
"Het leuke aspect aan mijn werk is dat geen enkele dag hetzelfde is. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en leermomenten met zich mee. Ik krijg steeds meer verantwoordelijkheid, wat een fijn gevoel geeft. De afwisseling maakt het werk nooit saai, en ik ga elke dag met een glimlach naar mijn werk."

Wie raad je dit ook aan? 
"Voor degenen die houden van een uitdaging en flexibel zijn, zou ik dit werk zeker aanraden. Je krijgt de kans om veel te leren en verschillende aspecten van het hotel te ontdekken. Zelf hoop ik in de toekomst een opleiding binnen Preston Palace te volgen en nog meer verantwoordelijkheid te krijgen."

Hoe zie je de toekomst? 
"Ik ben ontzettend blij dat ik voor Preston Palace heb gekozen. Het is een geweldige plek om te werken, en ik kijk uit naar alle avonturen die nog komen gaan!"

Wil jij net als Sarah een afwisselende (bij)baan in ons resort? Klik hier en ontdek alle vacatures in ons All-in Family Resort of stuur een WhatsApp bericht naar 06-52644733.