bij het vuur

Kirsten genoot met haar gezin van het vernieuwde all-in! 

Vakantieblog van Go-Kids Nederland
Wij waren 2 dagen te gast bij Preston Palace in Almelo. Het was in 1 woord geweldig! Ver boven onze verwachtingen. Wil je weten wat je kunt verwachten? Je leest er alles over in dit verslag.

Voorpret
De voorpret voor een bezoek aan Preston Palace begint al enkele weken voor aankomst. Je krijgt dan een email met inlogcode. Hiermee reserveer je plekken in jouw favoriete restaurant. Via de app kun je ook de menukaarten inzien zodat je zeker weet dat je geen kinderen met lange tanden aan tafel hebt zitten. Je kunt ook zien welke activiteiten en entertainment er zijn en wat de openingstijdens hiervan zijn. Dit hoef je overigens niet te reserveren. Dat geldt alleen voor de plekken in het restaurant. Erg fijn dat je op deze manier alvast een plannetje kunt maken. Want er is zoveel te doen!

Ik kom zelf uit Twente en Almelo ligt dichtbij. Maar eerlijk gezegd had ik geen goed beeld van al deze mogelijkheden en al helemaal niet van de kwaliteit en dat ze allemaal all-in zijn bij je verblijf! 

Het hotel 
Je komt het hotel binnen via een fraai en modern ingerichte receptie waar vriendelijke gastdames en -heren je opwachten. De incheck ging in ons geval erg snel. Je krijgt per persoon een pasje voor de kamer en met dit pasje heb je recht op alle faciliteiten in het resort. Onze jongens konden niet wachten om te gaan spelen. De indoor kermis Boardwalk stond bovenaan hun lijstje. Maar ze moesten even geduld hebben. Eerst de bagage naar de kamer!

Wat ons direct opviel is dat de aankleding en inrichting overal heel thematisch en sfeervol is. Zelfs in de liften zijn de wanden aangekleed. Het is direct duidelijk. Hoe het klokje hier tikt, tikt het nergens :)

Familiekamers
De kamer is echt heel erg groot! Er staat een luxe boxspring waar ik natuurlijk erg gelukkig van wordt. Daarnaast staan er nog 2 stapelbedden. Er is een koelkastje aanwezig en er hangt een grote flatscreen aan de wand. Niks meer aan doen! Je kunt hier ook familiekamers reserveren met een tussendeur of voor een familiekamer kiezen met balkon. Het Preston Palace feest kan beginnen. All-in genieten van álles wat dit Resort te bieden heeft. Gelukkig kregen we een mooi plattegrondje mee bij de dame van de receptie want het is echt een groot complex. 

Uniek: Boardwalk indoor Kermis
Ik zei het al. Eerst moet de indoor kermis onveilig gemaakt worden! We hebben geluk dat deze in verband met de kinderfeestjes ook al op woensdag middag geopend is. De kermis is echt ontzettend mooi opgezet en doet geenszins onder voor een reguliere kermis. Je vindt hier attracties voor kleinere kinderen, maar ook spectaculaire attracties die ik persoonlijk echt wel spannend vind. Maar goed, je wordt hier weer echt even kind. 

Het is allemaal erg mooi en netjes afgewerkt. En er wordt goed op veiligheid gelet. Overal staat duidelijk aangegeven hoe lang je moet zijn. Sten moet daarom af en toe even jaloers toekijken ;)

Er zijn ook heel veel speelautomaten en knuffelgrijpers. Hier betaal je wel voor bij. Handig: In de hal staan een pinautomaat én een wisselautomaat. Er is op de kermis ook een bar waar je drankjes, ijsjes en lekkernijen af kunt halen. Hier hoef je geen portemonnee voor mee. Alles is bij de prijs inbegrepen. Er is een leuk terras gecreëerd waar je even lekker kunt gaan zitten. De indoor kermis is door onze kinderen (en papa ;)) tot hun favoriet gedoopt. 

Koffie, taart en take away
Na de kermis en 3 rondjes octopus moeten we wel even tot rust komen. Dat kan heel goed met koffie en een taartje in Black Rock. Hier kunnen kinderen ook heerlijk snoepen van hun eigen buffet.

En het mag gezegd worden: Al het aangeboden eten en drinken is van niveau. In de centrale bar kun je gezellig zitten met een hapje en een drankje. De hapjes halen we af bij de snack counter. Hier kun je terecht voor je porties kaas, tortilla chips, nootjes, gambas, olijfjes, mandjes stokbrood en ga zo maar door. Er staan koks achter die de gerechtjes vers voor ons bereiden. Dit smaakt heerlijk. We zoeken met ons biertje, wijntje en colaatje een lekker plekje rondom de gezellige haard. 

Bowlen, midgetgolf en poolen
Er zijn prachtige bowlingbanen waar je zonder te reserveren een balletje kunt gooien. Er is een leuke midgetgolfbaan en er is een ruimte met diverse pool en biljarttafels. Met dit grote aanbod is een bezoek aan Preston Palace voor het jongere gezin maar zeker ook voor gezinnen met oudere kinderen een groot feest.

Spelotheek
Voor de kleinere kinderen is er een indoor speeltuin. Met springkussen, klimjungle, bouwstenen en leuke huisjes. Persoonlijke tip: ik reserveerde het Midtown Diner restaurant voor de eerste avond. Deze is naast de spelotheek gelegen! Ideaal. Michel en ik genoten van het 3-gangen a la carte diner. De kinderen konden zelfstandig op en neer naar de speeltuin. Je ziet trouwens overal de leuke roze en bruine beer terugkomen. Dit zijn Preston en Alice die centraal staan in alle uitingen. Het zijn ook gewoon echt hele leuke en schattige knuffelberen. We hebben een roze gescoord op de kermis, moeten we toch nog een keer terug voor de bruine. Wat vervelend ;)

Animatie en entertainment
Er zijn ook een animatieruimte en team aanwezig. Deze bevinden zich naast de Spelotheek. In de grote zaal is deze avond een leuke show te zien. Met spectaculaire lasershows en echt een leuke en goede goochelaar

De take away snackcorner zit naast de Preston Hall. Dus wederom all-in genieten, ook tijdens de show. Iedere ruimte heeft bovendien zijn eigen bar, dus voor een drankje hoef je nooit ver te lopen.

De jongens willen heel graag nog even een rondje over de kermis voor het slapen gaan. Geen probleem, die is tot 23:00 uur in de avond geopend!

Restaurants
Je krijgt vooraf de kans om te reserveren in jouw favoriete restaurant. Voor een enkel restaurant moet bij betaald worden maar wij hebben ons 3 gangen diner bij Midtown meer dan goed gekeurd. Er staan overigens ook leuke gerechten voor kinderen op de kaart en bij de buffetten is een speciaal kinderbuffet ingericht.

Wij lagen redelijk op tijd in bed. Maar je kunt na 22:00 uur in de avond bij restaurant Midtown 'gewoon' nog late night snacks afhalen! Het ontbreekt je werkelijk nergens aan. Wij waren ook echt onder de indruk van Ribbleton; het restaurant waar het ontbijt en de lunch plaatsvinden. Het is helemaal nieuw, modern ingericht en het buffet was ontzettend goed verzorgd met een grote diversiteit aan verse gerechten.

Het is tijdens ons bezoek fris buiten maar in het voorjaar en de zomermaanden zijn er grenzend aan de restaurants diverse terrassen geopend. 

Subtropisch zwemparadijs Riviera
Ben je bij Preston Palace dan moet je ook zeker een duik nemen in het mooie zwembad. Het is een subtropisch zwembad met diverse bubbelbaden, stroomversnellingen en een glijbaan. De sfeer in dit zwembad is uniek. Met veel sfeervolle lampjes en voordat ik het vergeet. IJsjes, ranja, koffie, thee en frisdranken zijn te verkrijgen en.... bij de prijs inbegrepen! 

Bioscoop 
Even toe aan een iets rustiger programma? Dat zijn wij na het zwemmen in ieder geval wel. Er staan gedurende de hele dag films gepland. Films voor kinderen maar in de avonduren ook voor volwassenen. Wij schuiven eerst aan in restaurant Ribbleton voor een uitgebreide lunch om daarna lekker uit te buiken in de bioscoop bij de animatiefilm 'hoe tem je een draak'. 

Geweldige prijs kwaliteit verhouding
Onze conclusie: Je merkt in alles dat Preston Palace volledig inzet op het all-in vermaken van gezinnen, stellen, ouderen en ieder ander die onbezorgd wil genieten. De prijs kwaliteit verhouding is echt erg goed. Vroeger kenden we de grote buffetten met zogenoemde stalen bakken maar daar zie je echt helemaal niets van terug. De gerechten worden prachtig en met aandacht gepresenteerd. Preston Palace heeft ons echt verrast. Laten jullie je ook verrassen?
 

*Blog Kirsten Go-Kids