IMG_7302

E-bikes & Fietsverhuur Preston Palace

Preston Palace ligt aan de rand van de stad Almelo, op een steenworp afstand van het landelijke buitengebied: het groene hart van Twente. Een heerlijke omgeving voor een mooie fietstocht. Markante torenspitsen wijzen de weg naar rustieke kerkdorpjes. Kastelen en watermolens geven een glimp van het rijke Twentse verleden.

In de stad Almelo proef je de historische sfeer in de sfeervolle straten, steegjes, mooie panden, musea en rondom Kasteel Huize Almelo. 

Naast Almelo zijn de stadjes Ootmarsum en Delden of grote winkelstad Enschede ook zeker een bezoek waard. Tip: huur een fiets of E-bike en ervaar van dichtbij hoe mooi Twente is. Geniet volop van jouw uitstapje! 

Fietsverhuur
Je huurt dagelijks een E-bike of fiets bij de hotelreceptie. Dit kan alleen in combinatie met een hotelverbliijf, vooraf reserveren is niet mogelijk. Bij de hotelreceptie zijn tal van fiets- en wandelroutes met als start- en eindpunt Preston Palace. Ideaal! 

Support your locals
In al onze samenwerkingen staan kwaliteit, service en de 'support voor onze locals' centraal. Zo komt het brood en gebak van de Almelose bakker Smit, melk van boer Kees uit Agelo, de dagverse producten van Hanos Hengelo en ons bier stroomt uit de leidingen van Grolsch Enschede. 

Nieuwe Bikkel E-bikes
Trots zijn wij dan ook op de nieuwe samenwerking met de familie Eenkhoorn uit Almelo. Ambitieuze ondernemers die het fietsvak als geen ander verstaan en evenzo enthousiast zijn over service en kwaliteit voor onze gasten. Preston Palace verhuurt vanaf 23 juni 2022 nieuwe elektrische fietsen van het merk Bikkel van Bikestore Almelo. De E-bikes staan gestald in Preston Palace en kunnen dagelijks worden gehuurd.

Relaxe rit
Ervaar zelf het gemak van de Bikkel E-bike van Hollandse makelaardij Bikestore Almelo in onze fietsverhuur. Ga jij voor de volledige ondersteuning of zet  je  'm in de laagste stand? Een barre fietstocht zet je met de maximale aandrijving zo om in een relaxte rit. En met een perfecte actie-radius zijn tochten van 60 kilometer geen enkel probleem. Kies zelf jouw uitdaging en huur zo'n Bikkel tijdens jouw volgende verblijf. 

Prijzen
E-bike: €25,00 per dag. 
Dames/heren fiets: €8,50 per dag. 
Kinderfiets: €5,00 per dag.