DSCF5618

Een heerlijke aanwinst in het uitgaanscentrum

Midtown Food & Bar 

Upgrade 
Een grote vernieuwing heeft plaatsgevonden in het uitgaanscentrum van Preston Palace. Het grill- en wokbuffet hebben plaatsgemaakt voor een compleet nieuwe foodplaza waar alle wereldse gerechten samenkomen. Midtown Food & Bar is een feit! Operationeel Directeur Sebastiaan de Korte vertelt trots over de upgrade en uitbreiding van het all-inclusive aanbod.

Nieuw plan
Vlak vóór de coronacrisis zijn intrede deed, was het initiële plan dat enkel het wokbuffet een update zou krijgen. Met een zogenaamde 'Aziatische urban look and feel'. Men zou zich in de nieuwe sfeer wanen als op een Aziatische food market. Met de komst van de coronacrisis, de invoering van het vernieuwde All-inclusive Family Concept is ook de make-over van het wokbuffet volledig herzien. Hier is het nieuwe plan Midtown uit voortgevloeid. En gerealiseerd!

Urban look and feel
De ‘urban look and feel’ van het oorspronkelijke plan is behouden gebleven. Dit ervaar je in de materialen en de aankleding van de nieuwe 'food plaza'. Dat proef je in de producten uit de gloednieuwe keuken van Midtown. De verdere integratie van kwalitatief goede street food komt perfect tot zijn recht. Over de opzet en indeling van de keuken is goed nagedacht. Deze is multifunctioneel en kan voorzien in gerechten uit de wereldwijde cuisine. Zo heeft de keuken een oersterke lavasteen grill voor het bereiden van bijvoorbeeld mooie burgers, maar ook een drietal krachtige wokken waar o.a. smaakvolle Aziatische schotels worden gemaakt. Het voormalige grill- en wokbuffet komen hier dus feitelijk samen op één locatie. Midtown bestaat namelijk uit één grote keuken die al deze verschillende mogelijkheden in zich heeft. Voor de gast heeft Midtown drie verschillende outlets. Op deze manier kan er uit elke outlet een ander thema geserveerd worden. Dat geeft nóg meer beleving!

Multifunctionele keuken
"Door de multifunctionaliteit van deze keuken kunnen wij nu letterlijk en figuurlijk alle kanten op; op elk moment van de dag. Zo gaan wij bij de heropening van Preston Palace ontbijt, lunch en diner verzorgen. Het ontbijt zal plaatsvinden in buffetvorm. Hiervoor gebruiken wij alle outlets als zijnde buffet uitgifte. De lunch en het diner worden à la carte aangeboden. In deze vorm heeft elke outlet een functie voor de horeca medewerkers. Vanuit de ene locatie wordt het hoofdgerecht meegegeven, vanuit de andere outlet wordt het dessert opgemaakt en meegegeven. Tevens kan er een outlet gebruikt worden als uitgiftepunt voor de snackkaart die wij kennen van het grillbuffet, met de avond snacks, de verse hamburgers en de bitterballen.", aldus Operationeel Directeur Sebastiaan de Korte.

Werelds menu
Het menu sluit aan op het ‘Urban Street’ gevoel. Zo werkt de keukenbrigade continu met het thema ‘streetfood’ en serveren wij straks heerlijke gerechten met wereldwijde oorsprong. Bijvoorbeeld de 'famous Midtown Ribs' uit de Amerikaanse keuken. Wij brengen de Zuid-Amerikaanse keuken naar binnen met nacho’s en tortilla’s. Pasta’s en pizza’s uit de Italiaanse keuken, Wok gamba’s en springrolls uit de Aziatische keuken. Wij hebben nu al zin in all-in! 

Urban Bar
Naast de keuken heeft ook de bar bij Midtown een prachtige update gehad, wat het 'urban street plaatje' van Midtown tot een complete 'food market' maakt. Naast de prachtige nieuwe buitenkant is er ook aan de praktische binnenkant verandering teweeg gebracht. De bar is een stuk ruimer geworden en makkelijker om met meerdere collegae te bedienen. Deze Midtown bar is mooi van buiten én van binnen. Het nodigt zeker uit om hier een drankje - uiteraard all-in! - te bestellen.

Uitbreiding en vernieuwing all-in aanbod
In tijden van corona wordt Midtown nog gebruikt als gereserveerde zone voor wat betreft het ontbijt, de lunch en het diner. Zodra een reservering vooraf niet meer noodzakelijk is in Midtown, wordt deze nieuwe 'food court' weer een open zone. Waar men keuze heeft uit wereldse gerechten, een drankje uit de nieuwe bar en relaxt op het ruime terras. De realisatie van Midtown is een schitterende vernieuwing van en een welkome aanvulling op het all-inclusive aanbod. Onze gasten vinden deze 'Urban Street' locatie geweldig. Het draagt bij aan de unieke Preston Palace beleving anno 2021!