DSCF0132

Nieuwe Selfservice Check-in 

Ontdek deze vernieuwing bij Preston Palace. 
Gasten hebben voortaan een keuze bij de incheck van hun heerlijke all-inclusive tijd.

We hebben belangrijk nieuws voor jou! Na een uitgebreide testperiode introduceren we met trots onze Selfservice Check-in bij Preston Palace. Dit innovatieve systeem stelt gasten in staat om zelf snel en gemakkelijk in te checken en moeiteloos kamerpassen te genereren. Dit alles met een eenvoudige QR-code. De gasten die de voorkeur geven om persoonlijk in te checken, kunnen altijd terecht bij de hotelreceptie. Ook deze persoonlijke service blijft uiteraard bestaan. 

Waarom deze innovatieve aanvulling?
Ons doel is duidelijk: wachtrijen verkorten en het incheckproces voor onze gasten vereenvoudigen. Vooral voor de frequente bezoekers die vaak alleen een kamersleutel nodig hebben, biedt dit systeem een vlotte ervaring zonder onnodig lang te hoeven wachten. Zo kan onze gewaardeerde gast nóg sneller genieten van het complete all-inclusive aanbod.

Partners in innovatie: Kemper Interieurbouw, Webstores en Bureau Strak
Deze succesvolle vernieuwing was niet mogelijk geweest zonder de bijdrage van onze geweldige partners. Een speciale dank gaat uit naar Kemper Meubelproductie B.V., verantwoordelijk voor het prachtige ontwerp en de bouw van onze Selfservice Check-in. Kemper heeft onze wensen weten te vertalen in een prachtige balie. 

Ook zijn we ontzettend trots op onze samenwerking met Webstores, onze digitale partner, die de software heeft ontwikkeld om dit alles mogelijk te maken. Dankzij de expertise van Webstores hebben we nu een naadloos geïntegreerd systeem dat het incheckproces voor onze gasten vereenvoudigt.

Bureau Strak, ons online marketingbureau, verdient eveneens erkenning voor de betrokkenheid bij de ontwikkeling van mailcorrespondentie naar onze gasten toe. Bureau Strak heeft ons ontzorgd in het communicatieproces en heeft bijgedragen aan een vlotte overgang naar deze vernieuwende aanvulling van ons inchecksysteem.

Behoud van persoonlijke service
We begrijpen dat onze unieke gastvrije service voorop staat. Daarom willen we benadrukken dat onze Selfservice Check-in wordt ondersteund door een Medewerker Frontoffice om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Gasten hoeven zich geen zorgen te maken: het persoonlijke contact blijft behouden.

Ook de hotelreceptie blijft 24/7 open
Voor de gasten die de voorkeur geven aan 'traditioneel' inchecken, blijft onze hotelreceptie nog steeds en altijd beschikbaar. We streven naar keuzevrijheid en gemak voor al onze gasten.

Altijd een warm welkom 
Dank aan al onze partners en medewerkers die hebben bijgedragen aan dit bijzondere project. We kijken ernaar uit om onze gasten te verwelkomen bij Preston Palace voor een nog soepelere en efficiëntere ervaring!