FFM_2097

Ontdek alles over Pizza van Enzo, hét nieuwe restaurant van Preston Palace! 

De nieuwste toevoeging aan het all-inclusive aanbod is Pizza van Enzo, een prachtig Italiaans à la carte restaurant. Wij gaan in gesprek met Sebastiaan de Korte, de Operationeel Directeur, om meer te weten te komen over het inmiddels vijfde restaurant van Preston Palace.

Hoe is het idee voor dit Italiaanse thema ontstaan?
"Vanuit ons voorgaande concept, het familierestaurant de Piri op deze locatie, groeide de behoefte om een nieuw restaurant toe te voegen aan ons bestaande aanbod. We wilden nog beter inspelen op de wensen van families en gezinnen. Wat hebben deze gasten voornamelijk nodig? Kwaliteit, goede service en een gedenkwaardige ervaring, zoals bij elk ander aspect van Preston Palace."

Waarom is dit nieuwe à la carte restaurant een aanwinst voor de gasten van Preston Palace?
"Bij Preston Palace staat ontzorgen hoog in het vaandel. Onze gasten kunnen nu nog meer keuzes maken met de opening van Pizza van Enzo, dat overigens ook all-inclusive is. Ons restaurantaanbod is uitgebreid van vier naar maar liefst vijf opties! Dit biedt onze gasten extra diversiteit in het diner aanbod."

Er is goed nagedacht over de indeling van het restaurant. De ambiance is werkelijk verbluffend! Waarom is hiervoor gekozen?
"De ambiance is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar heeft ook een doordachte opzet. We wilden namelijk ook zorgen voor een vlot en efficiënt dinerproces, specifiek voor families met jonge kinderen. Daarom kiezen gezinnen voor het buffet in ons hotelrestaurant Ribbleton. Pizza van Enzo is een perfecte aanvulling op ons bestaande aanbod. Gezien we in ons nieuwste restaurant afreizen naar de regio Zuid-Europa, zorgen wij voor een totaal nieuwe eetbeleving."

Wat maakt de keuken zo bijzonder?
"Bij de bouw van de keuken zijn kosten noch moeite bespaard. We hebben een unieke hout-gas steenoven speciaal voor Preston Palace laten maken, waarmee we ons onderscheiden van andere pizzeria's. Ons keukenteam gebruikt dagverse ingrediënten en producten rechtstreeks uit Italië, wat wellicht wat duurder is, maar zeker meer smaak en plezier oplevert voor onze gasten."

Hoe wordt er gewerkt in Pizza van Enzo?
"We hebben een specifiek team voor dit restaurant, gericht op het ontwikkelen van menu's en het leiden van de ambachtelijke bereidingen. Het keukenteam van Pizza van Enzo werkt samen met dagverse ingrediënten en producten uit Italië. We hebben een groot team dat dagelijks zorgt voor het succes van Pizza van Enzo, waarbij flexibiliteit een belangrijke rol speelt om de kwaliteit te waarborgen."

Wat staat er op de menukaart? 
"De menukaart van Pizza van Enzo biedt luxe gebalanceerde keuzes die ervoor zorgen dat veel gasten alleen al binnen het ambachtelijke pizza aanbod voldoende opties hebben die in de smaak zullen vallen. Natuurlijk hebben we ook heerlijke salades en pasta’s die deze kaart versterken. Naast het eten, wat logischerwijze een van de belangrijkste elementen van deze totale beleving is, hebben we ook een mooi aanbod dranken, wijn en bier. Denk aan een heerlijk fris Italiaans biertje van onze vrienden van Peroni, of na je diner afsluiten met een lekker bakje, natuurlijk ook van Italiaanse komaf, Lavazza koffie en voor de fijnproever een lekkere ijskoude limoncello!"

Welke gerechten moeten we zeker proberen?
"Voor de echte pizzaliefhebbers raden we de Preston Palace Pizza aan, met gele tomatensaus voor een zoete twist. Dit in combinatie met romige stracciatella kaas en Parmaham zorgt voor een heerlijke Italiaanse smaakbeleving. Bellissima!"

Wat brengt de toekomst voor Preston Palace?
 "Met de opening van dit prachtige restaurant? Nog meer goeds! We blijven  met ons fantastische team onze gasten verwennen, ons resort vernieuwen en streven ernaar om samen onvergetelijke momenten te creëren.", aldus een tevreden Sebastiaan.