COEN9863

Loop mee met de Preston Palace Almelo Allee

Nieuwe hoofdsponsor Preston Palace krijgt iedereen in beweging!

AAV SISU en Preston Palace willen heel Almelo in beweging krijgen tijdens de 8e editie van de “Preston Palace Almelo Allee”. Hardlopen, op welk niveau dan ook, draagt  namelijk bij aan een optimale fysieke en mentale gezondheid. Op zondag 17 september 2023 zal de hardloopwedstrijd worden gehouden in het groene hart van Almelo.  

Het recreatieve hardloop evenement verlaagt de drempel naar de mooie hardloopsport en maakt de deelnemers tegelijkertijd bewust van de prachtige natuur in het nabije Almelose buitengebied. 

De eerste loop door de groene longen van Almelo werd in 2014 rondom de Gravenallee georganiseerd. In 2022 heeft het hardloopevenement een doorstart gemaakt met AAV SISU, The Running Academy, het Sportbedrijf en Step One. 

Preston Palace nieuwe hoofdpartner Almelo Allee 2023
Het Almelo Allee bestuur verwelkomt Preston Palace als nieuwe hoofdpartner. Het All-in Family Resort sponsort al diverse sportclubs in de regio en is trots om ook haar naam te verbinden aan de Almelo Allee. 

Gezonde levensstijl stimuleren  
Het stimuleren om (samen) sportief bezig te zijn past bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen van Preston Palace. "Wij motiveren een gezonde levensstijl, met o.a. sportieve activiteiten vanuit ons Personeelsloyaliteitsprogramma. Vanaf de eerste editie supporten wij dit mooie hardloopevent al, dat praktisch in onze 'achtertuin' plaatsvindt. Wij zijn dan ook zeer trots om in 2023 de nieuwe hoofdsponsor van de Preston Palace Almelo Allee te zijn" , aldus Agnes Pots van de afdeling Marketing. Preston Palace is als sportieve partner zichtbaar vóór, tijdens en na het hardloopevent.

Waardevol
Het bestuur van de organisatie Almelo Allee is blij met de support tijdens de voorbereiding van het evenement tijdens de route en bij de prijsuitreiking. "Op elk vlak is Preston Palace een waardevolle aanvulling voor dit prachtige evenement", volgens Bert Beerling van Atletiekvereniging SISU.

Hardloopevent voor iedereen 
De Preston Palace Almelo Allee is een hardloopevent voor iedereen. Nieuw is de twee kilometerloop. Ideaal om de beginnende hardloper te stimuleren om kennis te maken met het hardlopen in wedstrijdvorm.  

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de twee, vijf of tien kilometer run. Speciaal voor de beginnende lopers zal atletiekvereniging SISU loopclinics organiseren onder de titel ‘The way to the Almelo Allee’. Het einddoel van de clinic is om 5 km aan 1 stuk te kunnen hardlopen; bij voorkeur op zondag 17 september bij de Preston Palace Almelo Allee


Foto's: Coen Mulder, Twentse Fotosite