img_0836

Exclusief en extra waardering

Extraatje voor werknemers Preston Palace

Preston Palace heeft een exclusief loyaliteitsprogramma voor haar werknemers. Medewerkers krijgen naast het loon, een kerstpakket en collectiviteitskorting nu een royaal waarderingsprogramma met uiteenlopende activiteiten en extraatjes aangeboden.

Van sportdag tot portretdag
Van sportdag tot portretdag, van biertapwedstrijd tot babyzwemmen, van yoga workshop tot een zomerse traktatie; werknemers van het All-inclusive Family Resort krijgen een royaal en veelzijdig aanbod voorgeschoteld. Deelname is gratis en exclusief voor Preston Palace medewerkers. Ook een verjaardag is voortaan een feest; elke werknemer krijgt een cadeautje.

Waardering & trots
Met de invoering van het 'Preston Palace Personeelsloyaliteitsprogramma' wil men de waardering voor de medewerkers extra benadrukken en het succes van de gezonde en groeiende onderneming samen vieren. "Onze gewaardeerde gasten genieten dagelijks van een fantastisch arrangement in Preston Palace. Jaarlijks verwelkomen wij zo'n 325.000 unieke bezoekers in ons all-inclusive hotel en uitgaanscentrum. Deze topprestatie is niet mogelijk zonder een team van enthousiaste professionals op elke afdeling; zowel voor als achter de schermen. Wij zijn super trots op onze mensen die dat elke dag mogelijk maken. Dat willen wij niet alleen laten blijken tijdens de overhandiging van het kerstpakket. Wij willen mensen écht onderdeel maken van ons bedrijf en vanuit deze gedachte is dit exclusieve programma ontstaan. Een initiatief vanuit de directie dat vervolgens is uitgewerkt door HR en Marketing. De steun vanuit de directie en de positieve reacties van de collega's zijn zeer motiverend", volgens Chantal Monsma (HR Manager van Preston Palace).

Goed ontvangen
Zoals genoemd zijn de reacties over de invoering van dit waarderingsprogramma goed. Medewerkers zijn enthousiast over de uitjes en cadeaus. "Omdat ik bij Preston Palace werk, krijg ik heel veel extraatjes. Dat maakt het nóg leuker", aldus een enthousiaste medewerkster die één van de Preston Palace sporttassen krijgt uitgereikt. "Deze ga ik zeker gebruiken".

Allerbeste voor gasten en medewerkers
Preston Palace is één van de grootste leisure hotels van Nederland en met 500 werknemers ook één van de grootste werkgevers van Twente. Het populaire horecabedrijf blijft constant in ontwikkeling om haar gewaardeerde gasten en medewerkers het allerbeste te blijven bieden.

Het loyaliteitsprogramma maakt het voor zowel bestaande als nieuwe werknemers zeer aantrekkelijk om werkzaam te zijn en blijven bij Preston Palace.