Collega's zijn trots op de Award van Preston Palace

Exclusieve extra's voor Preston Palace medewerkers 

Extra's voor Preston Palace werknemers 

Preston Palace heeft een exclusief loyaliteitsprogramma voor haar werknemers. Medewerkers krijgen naast een goed loon en een groot kerstpakket ook een royaal waarderingsprogramma volop activiteiten en cadeau's.

Elke maand een activiteit, elk kwartaal een cadeau! 
Karten, muziekbingo, Escape room, babyzwemmen, bloemschik- of pizzaworkshop en nog meer ; werknemers van het All-inclusive Family Resort krijgen een veelzijdig aanbod voorgeschoteld. Deelname is gratis en exclusief voor Preston Palace medewerkers. Ook krijgt elke jarige werknemer een verjaardagscadeau.

Waardering & trots
Met het 'Preston Palace Personeelsloyaliteitsprogramma' wordt de waardering voor de medewerkers extra benadrukt en het succes Preston Palace samen gevierd. "Onze gewaardeerde gasten genieten dagelijks van een fantastisch arrangement in Preston Palace. Jaarlijks verwelkomen wij zo'n 325.000 unieke bezoekers in ons all-inclusive hotel en uitgaanscentrum. Deze topprestatie is niet mogelijk zonder een team van enthousiaste professionals op elke afdeling; zowel voor als achter de schermen. Wij zijn super trots op onze mensen die dat elke dag mogelijk maken. Dat willen wij niet alleen laten blijken tijdens de overhandiging van het kerstpakket. Wij willen mensen écht onderdeel maken van ons bedrijf en vanuit deze gedachte is dit exclusieve programma ontstaan. Een initiatief vanuit de directie dat vervolgens is uitgewerkt door HR en Marketing. De steun vanuit de directie en de positieve reacties van de collega's zijn zeer motiverend", volgens Chantal Monsma (HR Manager van Preston Palace).

Goed ontvangen
Zoals genoemd zijn de reacties dit waarderingsprogramma goed. Medewerkers zijn enthousiast over de uitjes en cadeaus. "Omdat ik bij Preston Palace werk, krijg ik heel veel extraatjes. Dat maakt het nóg leuker", aldus een enthousiaste medewerkster. "Ik ga zeker meedoen aan alle activiteiten, ik ben erbij!".

Allerbeste voor gasten en medewerkers
Preston Palace is één van de grootste leisure hotels van Nederland en met 600+ werknemers ook één van de grootste werkgevers van Twente. Het populaire horecabedrijf blijft constant in ontwikkeling om haar gewaardeerde gasten en medewerkers het allerbeste te blijven bieden.

Het loyaliteitsprogramma maakt het voor bestaande en nieuwe medewerkers nóg leuker om bij Preston Palace aan de slag te gaan. Kijk hier voor jouw droombaan!