IMG_7114

Preston Palace Sponsordag 2023

Van mini's tot 'oald stars', iedereen hoort erbij. Preston Palace sporters genieten van extra's! 

Support in de hele regio 
Preston Palace steunt de sporters in en rondom Almelo. Van volleybal tot voetbal, van hockey tot de hondenclub. Van mini's tot 'old stars'. Op zaterdag 24 juni kwamen alle door Preston Palace gesponsorde teams bijeen.

Samenwerking vieren 
Op deze jaarlijkse Sponsordag wordt de sportieve samenwerking gevierd en worden alle sporters in het zonnetje gezet. Vanaf 10:00 uur stroomden de sporters binnen. Om 10:30 uur was er een toespraak van de directie waarna het fotomoment met alle teams volgde. 

All-in beloning
Na het fotomoment volgden de sporters hun weg binnen Preston Palace. Heerlijk zwemmen onder de flonkerende sterrenhemel in Riviera subtropisch zwemparadijs of op avontuur in de spannende Boardwalk indoor kermis. 

Royale sponsor
Preston Palace is een royale sponsor die meer doet dan slechts de sportkleding met logo verzorgen. Ze trakteert haar sporters op een sponsordag waarbij ' plezier maken' centraal staat. Tevens staat de mascotte Preston of Alice regelmatig langs de lijn voor de broodnodige support. 

Teamspirit
De sporters in de sporttenues dragen met trots de clubnaam én die van Preston Palace. Samen delen ze dezelfde teamspirit: samenwerken, respect en het allerbeste uit jezelf halen. 

Volop in beweging
Net als de sporters, is het Almelose All-in Family Resort volop in beweging. Het populaire horecabedrijf blijft proactief investeren om de verwachting van gasten te blijven overtreffen. De unieke all-inclusive beleving kenmerkt zich in kwaliteit, gastvrijheid en optimale service voor de hele familie.

Imposante cijfers 
Preston Palace telt 318 hotelkamers, in totaal bijna 1.000 bedden. Jaarlijks worden meer dan 218.000 gastnachten geboekt en het bezettingspercentage is ruim boven de 86%. Per jaar bezoeken 100.000 mensen het zwemparadijs en per jaar worden 50.000 gasten verwelkomd voor een all-inclusive dagje uit. Met recht imposante cijfers voor een onafhankelijk horecabedrijf.

Van groot belang voor de regio
Preston Palace voorziet hiermee de regio van inkomsten; er zijn meer dan 600 mensen werkzaam en het hotel werkt nauw samen met regionale leveranciers. "Wij zijn trots om ook met onze sponsoring een sportieve bijdrage te leveren in de regio Almelo", aldus Carlo Slag (DGA Preston Palace).