IMG_7598

Geslaagde Preston Palace Sponsordag

Sporten is gezond en zorgt voor verbinding in onze maatschappij. Preston Palace is daarom trots op al haar sporters en deelt de boodschap 'Blijf in beweging en support je club als sporter of als vrijwilliger'.

Support in de hele regio 
Preston Palace steunt sporters in regio Twente. Van volleybal tot voetbal, van hockey tot de hondenclub. Van mini's tot 'old stars'. Op zaterdag 15 juni kwamen alle door Preston Palace gesponsorde teams bijeen.

Samenwerking vieren 
Tijdens deze Sponsordag werd de sportieve samenwerking gevierd en werden alle sporters getrakteerd op een leuke dag uit in het all-in resort. Vanaf 10:00 uur stroomden de 150 sporters binnen. Om 10:30 uur sprak directeur Patrick Verver de menigte toe. Na het officiële fotomoment ging het gezelschap op pad in het All-in Family Resort. 

All-in beloning
Spetteren onder de sterrenhemel in subtropisch zwemparadijs Riviera, op avontuur in de spannende Indoor kermis Boardwalk of samen een drankje nuttigen. De sporters genoten volop van het geboden programma.

Royale sponsor
Preston Palace is een royale sponsor die meer doet dan alleen maar sportkleding met logo verzorgen. Ze trakteert haar sporters op deze sponsordag, waarbij 'plezier maken' centraal staat. Tevens staat de mascotte Preston of Alice regelmatig langs de lijn.

Teamspirit
De sporttenues met de clubnaam én die van Preston Palace worden met trots gedragen. Samen delen ze dezelfde teamspirit: samenwerken, respect en het allerbeste uit jezelf halen. 

Volop in beweging
Evenals de sporters, blijft Preston Palace ook volop in beweging. Het populaire horecabedrijf blijft proactief investeren om de verwachtingen van gasten te blijven overtreffen. De unieke all-inclusive beleving kenmerkt zich in kwaliteit, gastvrijheid en optimale service voor de hele familie.

Traditie 
"De Preston Palace Sponsordag is een traditie. Sporters kijken uit naar deze feestelijke afsluiting van het sportseizoen", aldus Verver. "Het valt te prijzen dat mensen zich belangeloos voor hun club inzetten als sporter of vrijwilliger. Dat verdient onze waardering."

Kampioenen 
Samen kijken we terug op een geslaagde Sponsordag met onze kampioenen. Dankzij de motivatie van de sporters, inzet van de vrijwilligers en support van goede sponsoren, leveren onze clubs sportieve prestaties. Samen op naar een succesvol nieuw sportseizoen!
 


*Bron foto's: Coen Mulder.