Kids Vakantiegids Awards 2024 Familiehotel met zwemparadijs - Preston Palace

Preston Palace wint Award Familiehotel met zwemparadijs EN Award Familiehotel met animatie  

Indrukwekkende publieksprijzen
De Kids Vakantiegids Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest kindvriendelijke accommodaties. Duizenden gezinnen met kids bepalen met hun stem wie de absolute winnaar is. 

Niet één, maar twee Awards
Preston Palace is daarbij uitgeroepen tot 'Het Familiehotel met zwemparadijs' én 'Het Familiehotel met animatie' van 2024.

Fantastisch compliment van gasten 
Preston Palace speelt in op de wensen van haar gewaardeerde gasten. Preston Palace overtreft alle verwachtingen dankzij het inlevingsvermogen in de familiedoelgroep en de waarborging van de kwaliteit, originaliteit en de vele vernieuwingen. Daarbij kent Preston Palace grote populariteit als dé all-inclusive specialist van Nederland. Dat het grote publiek het aanbod van Preston Palace zo enorm weet te waarden, is een fantastisch compliment.

Vernieuwingen worden gewaardeerd 
Families kiezen voor een verblijf in Preston Palace, omdat het familiehotel haar all-inclusive aanbod blijft vernieuwen en uitbreiden. In 2023 werden alle hotelkamers voorzien van duurzame verwarming en koeling. De nieuwe Escaperoom en de sensationele Speedway Gamehall werden geopend. Tevens werd het nieuwe à la carte restaurant Pizza van Enzo toegevoegd aan het all-inclusive aanbod en zorgde het Animatie- en Showteam voor top entertainment. 

Uniek resort in Nederland
Naast alle vernieuwingen blijven de vertrouwde waarden zoals gastvrije service, prima prijs-kwaliteitverhouding, een royale all-in formule en alles onder één dak ervoor dat Preston Palace uniek in Nederland is en blijft! 

De €150,00 cadeaubon gaat naar.....
Een grote dank gaat uit naar alle mensen die op Preston Palace hebben gestemd. Stemmers stuurden massaal hun screenshot naar marketing@prestonpalace.nl. Uit al deze inzendingen is de volgende winnaar gehaald. Gefeliciteerd met de €150,00 cadeaubon van Preston Palace, Jan en Kim van Wanrooij.  

Beleef het ook 
Wanneer maak jij de reis naar Preston Palace? Wij hopen jou snel te zien voor een dagje uit of blijf gezellig overnachten in het allerleukste All-inclusive Family Resort. Je komt niets tekort!