IMG_7185

Schoonmaakrobot primeur voor Preston Palace! 

Aan Preston Palace de eer om de nieuwste Lionsbot schoonmaakrobot  te testen. Als één van de eersten in Europa! 

Werk makkelijker maken 
Bij Lionsbot ontwerpt, bouwt en programmeert men schoonmaakrobots met maar één doel: het werk van schoonmakers makkelijker maken. Vanuit Azië reisde onlangs een speciaal 'Lionsbotteam' af naar Almelo. 
Zij verbleven gedurende de testweek in het all-inclusive resort. De R3 werd intensief onder diverse omstandigheden, op tal van locaties en door verschillende medewerkers beproefd. 

Daarom Preston Palace 
In heel Europa zijn slechts twee hotels voor deze test geselecteerd. Waarom is er voor Preston Palace gekozen? "Preston Palace is een succesvol horecabedrijf dat innovaties omarmt die ervoor zorgen dat er nog efficiënter, duurzamer en 'employee friendly' kan worden gewerkt. Daarnaast is het All-inclusive Family Resort vanwege haar omvang en unieke aanbod dé ideale locatie voor de Lionsbot R3 test." Aldus Jeroen Evers van BOMA. 

Het resultaat
Preston Palace medewerkers van de afdelingen Housekeeping en Frontoffice zijn na de testweek enthousiast. "Het is erg handig in gebruik", "Perfect materiaal om mij te helpen",  "Ik ben blij met deze nieuwe collega" en "Wij houden van deze robot en zien ons wel werken met meer dan één!"

Goed beeld
Ook Paula Sogtoen (Facilitair Manager) is tevreden over de eerste testresultaten. "Het scheelt tijd, het vergemakkelijkt de taken en het geeft collega's ruimte om aandacht te besteden aan andere werkzaamheden. Terwijl de Lionsbot grote oppervlaktes kan stofzuigen, hebben onze Housekeeping medewerkers tijd voor andere werkzaamheden. Daarnaast is de robot makkelijk bedienbaar voor elke medewerker. Deze test geeft een goed beeld van de capaciteiten, mogelijkheden en het voordeel dat deze innovatie ons zou kunnen bieden.", aldus Sogtoen.

Stay tuned
Of wij hier in de toekomst meer van gaan zien? Zeker! Blijf Preston Palace volgen voor nog meer bijzondere innovaties.