Preston Palace all-inclusive family resort in Twente

 Drie Sterren Superior Classificatie! 

Hoge waardering 
Hoera, de nieuwe Drie Sterren Superior Classificatie is binnen voor Preston Palace! De komende vier jaren prijkt deze hoge waardering namens de Europese Hotelclassificatie op de entree van ons All-in Family Resort.

Meer over de Hotelsterren Classificatie
Hotelsterren is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland en is lid van Hotelstars Union. De houder van de Europese Hotel Classificatie is Hotelstars Union en beschikt dus over alle officiële classificatie gegevens van logiesverstrekkers. Koninklijke Horeca Nederland heeft de uitvoering van deze classificatie toevertrouwd aan Hotelsterren. Alleen hotels die op deze website worden vermeld zijn geclassificeerd volgens de Europese Hotel Classificatie. Gecertificeerde hotels zijn daarnaast ook te herkennen aan het blauwe sterrenschild met gele sterren. Met dit overzicht creëren men duidelijkheid binnen de hotelsector. Met deze classificatie maken hotels duidelijk kenbaar wat een hotelgast mag verwachten. 

Meer over resort Preston Palace 
Preston Palace is een uniek All-inclusive Family Resort in hartje Twente. Met het subtropische zwemparadijs Riviera, de indoor kermis Boardwalk, de spelotheek met animatie voor de kinderen, de uitdagende spelfaciliteiten, het bruisende entertainment en de huisbioscoop is er veel te beleven voor de hele familie. Natuurlijk mag goed eten en drinken niet ontbreken binnen de vernieuwde all-in formule. De buffet- en à la carte restaurants, barretjes, terrassen, shows en entertainment maken de  all-inclusive beleving helemaal compleet. Preston Palace is voor niets meerdere malen bekroond tot Familiehotel van het Jaar en heeft de komende vier jaar de  felbegeerde Superior Drie Sterren status. Wanneer mogen wij jou een stralend verblijf bezorgen in ons gastvrije sterren resort?