Vriendinnen_in_attractie_Octopus_ndoor-Kermis_Preston_Palace_

Hier krijg je de meeste kidskorting! 

Preston Palace geeft kids korting t/m 17 jaar

Kleuters, kids én pubers voor de helft! 

Het liefst gaan we een paar keer per jaar op vakantie. Al is het maar een paar dagen, het is belangrijk voor de innerlijke balans en een beloning voor jong en oud. Herfst-, kerst-, voorjaars-, mei- of zomervakantie. Er zijn voldoende momenten, maar jammer genoeg geldt dat niet altijd voor het budget. Op pad gaan met (oudere) kinderen kan best prijzig zijn.

Kindervakantie voordeel
'Google' je naar een royale kinderkorting, dan kom je tot de ontdekking dat vrijwel alle hotels en vakantieparken een leeftijdsgrens voor korting van 10 jaar hanteren. Met een beetje geluk en goed zoekwerk vind je nog een uitzondering voor kids t/m 12. Jonge gezinnetjes mogen wel eens profiteren van een 'kids-for- free-actie'. Echter komen zij na het lezen van de kleine lettertjes tot de conclusie dat zo'n voordeel vaak zeer beperkt blijkt. 'That's it' voor wat betreft het kindervakantie voordeel in Nederland.

Kleuters, kids en tieners
Best opvallend in een land waar jaarlijks zo'n 170.000 kinderen ter wereld komen en er al in 2018 meer dan een miljoen gezinnen met 2 kinderen zijn. Van deze kinderen is 1 op de 6 kind van gescheiden ouders, 34% van de huwelijken eindigt tegenwoordig in een echtscheiding. Dat leidt tot nieuwe samengestelde gezinnen, die vaak bestaan uit jonge kinderen en pubers en dubbel zoveel vakantiebehoefte. Waar het kind vroeger één keer op vakantie ging, gaat het nu én met mama én met papa op vakantie. Vaak in gezelschap met bonuspapa, -mama, -broertjes en of -zusjes.

Vernieuwd all-inclusive aanbod
Preston Palace, hét all-inclusive resort Nederland in Twente, besloot het voor deze grote doelgroep met kinderen aantrekkelijker te maken. Het all-inclusive aanbod is daarom flink vernieuwd; hotelkamers, suites en familiekamers zijn gerenoveerd. Nieuwe restaurants zijn gebouwd en er is letterlijk van alles te doen: kwaliteit en service staan nu nóg hoger in het vaandel. Als klap op de vuurpijl werd in mei 2018 een nieuwe kinderkorting t/m 17 jaar gelanceerd. Dat is uniek in de reiswereld!

Ruime kinderkorting t/m 17 jaar 
Het blijkt een gat in de (vakantie)markt te zijn. Het nieuwe concept is zó succesvol dat de unieke kortingsregeling een blijvertje is. Iedereen mag ervan profiteren. Een flinke opluchting voor ouders. Kleuters, kids en pubers; ze mogen mee voor de helft van het geld!