Met plezier aan de slag in de horeca bij Preston Palace

Preston Palace zoekt jou!

Werken bij Preston Palace

Volop kansen bij Preston Palace . Wij zijn actief op zoek naar nieuwe collega's. Van fulltime, parttime tot bijbaan. Met aandacht voor de thuissituatie. Zelfs een combinatie van diverse afdelingen binnen in één functie is mogelijk. Werkzoekenden zijn welkom in het enthousiaste team van hét beroemdste All-inclusive Family Resort van Nederland! 

Groei
"Wij blijven ontwikkelen, ook op gebied van service en aanbod met onze vernieuwde all-inclusive formule. Daarbij staat de gastwens centraal en is ook werknemersgeluk een belangrijke factor. Door deze mooie innovaties in ons bedrijf, mogen wij nu veel mensen aan een prachtige baan helpen in ons resort", aldus Patrick Verver (Commercieel Directeur Preston Palace). 

Werkenbijprestonpalace.nl
De lopende campagne bestaat uit displays langs de regionale wegen, advertenties in lokale kranten, een nieuwe vacature site werkenbijprestonpalace.nl en vlogs die worden verspreid via TikTok, Insta, Youtube en andere social mediakanalen. Alle tools worden ingezet om de brede doelgroep te attenderen op de groeikansen. 

Goed beeld van de organisatie
"De toekomstige werknemer krijgt een goed beeld van de werkvloer, collega's, de sfeer, de werkzaamheden en de extra voordelen". Met extra voordelen doelt Verver onder andere op de Preston Palace Academie en het Personeelsloyaliteitsprogramma die exclusief voor werknemers zijn opgetuigd. "Daarnaast is de persoon belangrijker dan kennis, een CV is meestal niet verplicht bij een online sollicitatie. De 'wederzijdse klik' is vaak doorslaggevend".

Helpen aan een (bij)baan
Van uitdagende functies als Duty Manager, Back- of Frontoffice Medewerker tot een toffe baan in de horeca, huishouding of keuken met mogelijkheden tot een gratis opleiding. Voor mensen die momenteel geen werk hebben of die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging biedt Preston Palace de oplossing.