IMG_20210518_152113

Shop till you drop! 

Die mooie items in de hotelentree, die wil je toch hebben! Bezoek snel de Shops Gifts & More in Preston Palace óf shop online. Scoor hier de allerleukste souvenirs, kleding, bijouterie en meer. Buy now or cry later....

Wist je dat...
Jij elke maand kans maakt op € 100,00 met jouw vakantiefoto? Post je mooiste foto op Instagram met #prestonpalace en de tag @prestonpalace. Je mag ook gewoon jouw foto via een DM sturen. Wist je ook dat wij nog heel veel andere winacties en nieuwtjes delen op Facebook en Instagram? 

Check deze Happy Sammies Winactie
Vanaf 15 september geven wij twee té leuke Happy Sammies sets weg op Facebook en Instagram. Doe je ook mee? Op 6 oktober maken wij de winnaars bekend op onze officiële pagina's.

Deze wil je hebben
De Happy Sammies set bestaat uit een súperschattig rolkoffertje, rugzakje én een toilet tasje uit de Kidscollectie van Samsonite. Je kan kiezen uit rood (lieveheersbeestje) of geel (leeuw).  Deze toffe sets koop je nu ook in de Shop. 

Zo blijf je altijd op de hoogte
Volg Preston Palace op Facebook, Instagram en TikTok. Hier delen wij ook de stories van de gasten die Preston Palace taggen tijdens het verblijf. Zo blijf je altijd op de hoogte. Deel je ook jouw verhaal met ons?

Nieuwe webshop is open! 
Hoera! De nieuwe Preston Palace Webshop is geopend. Vanaf nu kan je elk moment van de dag hier jouw favoriete items shoppen. Ideaal!