Preston Palace all-inclusive family resort in Twente

Veelgestelde vragen

Hanteert Preston Palace kledingvoorschriften?

Ja, Preston Palace hanteert kledingvoorschriften. Gepaste kleding stellen wij zeer op prijs.

Respect voor jezelf en jouw medegasten
Uit eten blijft een bijzondere ervaring tijdens een all-inclusive verblijf in ons Family Resort. Door dit te benadrukken stellen wij gepaste kleding zeer op prijs. Wij en jouw medegasten waarderen het wanneer je de geldende kledingvoorschriften ook naleeft. Daarmee respecteer je de prettige uitgaansbeleving voor jezelf en die van jouw omgeving. 

Smaken verschillen
Wat betreft kleding en eten: smaken verschillen! Daarom is er een uitgebreid aanbod van restaurants met diverse gradaties van luxe. Welke kleding is waar nu wel of juist helemaal niet gepast? Wij leggen het aan je uit. 

Restaurants Ribbleton, San Remo en Midtown
Voetbalshirts zijn niet toegestaan in de restaurants Ribbleton, San Remo en Midtown. Tanktops/mouwloze shirts bij heren zijn niet wenselijk, maar met een goede reden per uitzondering toegestaan. 

Silverado Bistro
In het luxe à la carte restaurant Silverado Bistro zijn voetbalshirts, tanktops/mouwloze shirts bij heren, hoofddeksels, sportkleding, badslippers en korte broeken niet toegestaan. 

Badkleding
Je mag in badkleding met daarover een (eigen) badjas of met een grote handdoek om het (boven)lichaam geslagen van de hotelkamer naar het subtropisch zwemparadijs (en vice versa). 

Geen sfeerbepalende verkleedpartijen
Voor wat betreft het gehele resort (zowel hotel als uitgaanscentrum) zijn voetbalshirts en verkleedpartijen niet toegestaan. Voor een gezelschap is het dragen van dezelfde kleding toegestaan, mits dit geen groepskenmerkende sfeerbepalende kleding betreft.