Preston Palace all-inclusive family resort in Twente

Veelgestelde vragen

Iemand in ons gezelschap heeft wat te vieren. Heb je een leuk idee om wat extra's te doen?

Wil je iemand in het zonnetje zetten tijdens het verblijf of wil je jezelf trakteren op iets extra's? Hieronder volgt een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Versierservice. Wij versieren de hotelkamer van de jarige of jubilaris! Deze versierservice bestaat uit een slinger boven het bed, ballonnen met serpentines op het bed en een gepersonaliseerde felicitatiekaart (A3). De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per kamer en kun je bij jouw online boeking toevoegen of aanvragen bij jouw telefonische boeking. Met één druk op de knop hangen wij de slingers voor je op.

Wellness. Kom volledig tot rust in Riviera Wellness. Tegen betaling ervaar je diverse massages en behandelingen. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.

À la Carte dineren. Het eten in hotelrestaurant Ribbleton, San Remo, Midtown, Black Rock en de Snackcounter zijn inbegrepen tijdens jouw verblijf. Wil je nog meer variatie en van een à la carte diner genieten? Dan hebben wij de volgende mogelijkheid: Silverado Bistro! Voor een toeslag van € 17,50 p.p. geniet je hier van een 4-gangen menu. Drankjes zijn ook hierbij inbegrepen.

Romantisch pakket. Verras jouw geliefde! Boek een romantische verrassing met persoonlijke boodschap op jouw hotelkamer. Het romantisch pakket bestaat uit een roos op bed, heerlijke chocolade, gepersonaliseerde romantische kaart (A3) en champagne voor 2! De kosten bedragen € 29,95 per romantisch pakket/per kamer.

Een champagneontbijt. Voor € 15,00 per persoon (minimaal 2 personen) bezorgen wij een rijkelijk champagneontbijt op de kamer. Een heerlijk ontbijt met lekkere broodjes, beleg, eitjes, koffie, thee, jus d’orange en natuurlijk een fles champagne. Je geeft zelf aan op welk tijdstip je dit ontbijt wilt ontvangen. Als dat niet feestelijk wakker worden is!

Een fles champagne of wijn. Super feestelijk! Op verzoek plaatsen wij een fles champagne (75cl. € 95,00 of 37,5 cl. € 55,00), Franse mousserende wijn (75cl. € 9,00) of wijn (75cl. € 13,00) met glazen op de kamer.

Een taart bestellen. Voor € 2,50 per persoon (met een minimum aantal van 6 personen) kun je een taart met opschrift bestellen. Deze kun je met jouw gezelschap nuttigen in de koffiecorner of in het restaurant. 

Bloemen bestellen en laten bezorgen. Via jouw eigen Fleurop in de buurt of via www.fleurop.nl/DirectBestellen kun je bloemen bestellen. Je kunt ze laten bezorgen o.v.v. het reserveringsnummer en wij plaatsen de bloemen voor jou op de gewenste hotelkamer.

Het arrangement verlengen of vervroegen: Jouw hotelverblijf eindigt op de vertrekdag om 11:00 uur en dan kan je geen gebruik meer maken van de faciliteiten. Zou je dat wel willen? Wij bieden jou de mogelijkheid om jouw hotelarrangement na 11:00 uur tegen een voordelige prijs te verlengen.

Een verlenging tot 14:00 uur kost € 22,50 per persoon, inclusief lunch tot 13:30 uur.
Een verlenging tot 19:00 uur kost € 50,00 per persoon, inclusief lunch tot 13:30 uur en diner. 
NB: De hotelkamer is bij een verlenging na 11:00 uur niet meer beschikbaar. Je mag jouw bagage stallen in een onbewaakte ruimte.

Tegen bijbetaling van € 22,50 per persoon, kun je vanaf 12:00 uur op de dag van aankomst van de faciliteiten gebruikmaken. Voor die prijs trakteren wij je ook op een heerlijke lunch. De hotelkamer is vanaf 15:00 uur beschikbaar.

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig!
Wil je gebruik maken van de bovengenoemde mogelijkheden? Reserveer dan telefonisch bij de afdeling Reserveringen via 0546-542121. Ook voor meer informatie kun je hier terecht.