Preston Palace all-inclusive family resort in Twente

Veelgestelde vragen

Kan ik gratis gebruikmaken van (draadloos) internet/WiFi?

Ja! Het is mogelijk om gratis gebruik te maken van draadloos internet (WiFi) op de volgende locaties in Preston Palace:

- Hotelkamers;
- Hotellobby;
- Black rock;
- Preston Hall;
- De Deel;
- Biljartzaal en vergaderzalen.

Kies voor het netwerk 'Preston Palace Gasten'. De voorwaarden worden automatisch getoond. Is dit niet het geval, ga dan naar jouw internet browser. Indien je akkoord gaat met de gebruikersvoorwaarden krijg je gratis toegang tot het internet.

Traditionele desktop mail applicaties zoals Outlook kunnen mogelijk, in verband met de hoge beveiligingsgraad binnen Preston Palace, niet werken. Wij adviseren om Webmail te gebruiken.