Preston Palace all-inclusive family resort in Twente

Veelgestelde vragen

Pas op voor nepacties/phishing berichten!

Er kunnen winacties via social media, SMS, WhatsApp of e-mail in omloop zijn die zogenaamd van Preston Palace zijn en waarin men vraagt naar jouw gegevens. Veel hiervan zijn nep en zijn bedoeld voor SPAM- en phishing doeleinden of om je te binden aan bepaalde diensten. In deze nepacties wordt meestal een Preston Palace waardebon of een all-in weekendje weg aangeboden of wordt jou gevraagd mee te doen aan een online of SMS-spel. Deze zijn NIET afkomstig van Preston Palace.

Preston Palace distantieert zich nadrukkelijk van deze nepacties / phishing berichten. Wij raden je aan hier NIET aan mee te doen. Hang op en/of klik weg!

E-mails van Preston Palace kun je herkennen aan de afzender @prestonpalace.nl. Winacties van Preston Palace op Facebook of Instagram zijn altijd direct gelinkt aan onze Facebook- en Instagrampagina of linken naar onze site www.prestonpalace.nl. Preston Palace gebruikt geen E-mail, SMS of WhatsApp voor winacties. De bekendmaking is altijd op de pagina waarop de winactie wordt gehouden; winnaars worden niet gemaild om een prijs te claimen!  Je kunt onze site herkennen aan de naam: www.prestonpalace.nl en met een eventuele toevoeging zoals www.prestonpalace.nl/lastminutes.