Preston Palace all-inclusive family resort in Twente

Veelgestelde vragen

Welke faciliteiten zijn er voor kinderen?

Voor onze kleinste gasten komen dromen uit in Preston Palace. 

Ons vrolijke animatieteam is er voor de hele familie met leuke activiteiten zoals puzzelen, knutselen, een swingende kinderdisco of een spannende bingo. Wekelijks wordt een passend animatieprogramma geboden, deze kun je terugvinden in de GastenApp of je kunt je laten informeren bij de hotelreceptie of Spelotheek. 

Lekker spelen, glijden, klimmen en klauteren kan in de Spelotheek. Hier is een super springkussen, een royale klim- en klauterruimte, leuke vloer- en wandspellen, wipkipjes, een blokkenhuis, een animatie/knutselruimte en een buitenterras. Hier beleven kinderen t/m 7 jaar super veel pret!

Ook de spelfaciliteiten als bowlen en midgetgolf mag je niet missen tijdens het verblijf. Gooi een strike in een oude mijngang en laat de bowlingballen terugkomen in een mijnkar; dat is bowlen in Preston Palace! Ga je liever midgetgolfen? Het midgetgolf parcours is omgebouwd tot een Twents landschap en de stick is uitgerust met een oer Hollands klompje. Wat een belevenis!

Plons lekker in het subtropisch zwemparadijs, zwem onder de sterrenhemel, dans onder de regen en waan je door de tropische jungle. Kinderen t/m 10 jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene (in badkleding!) het subtropisch zwemparadijs betreden en zwembandjes zijn verplicht bij kinderen die nog geen zwemdiploma hebben.

Ook onze kleinste gasten beleven grote pret in de spectaculaire indoor kermis; van de Tea Cups tot aan de Jumping Star. Personen onder de 11 jaar hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene (18+). 

Of pak samen een filmpje in onze huisbioscoop. Er is dagelijks speciaal voor kinderen overdag een afwisselend filmprogramma met de leukste familiefilms. 

Lees meer informatie op onze kids pagina.