Voorwaarden Hotelvoucher

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de hotelvoucher, uitgegeven door Preston Palace.

  • De voucher wordt enkel verstrekt aan de hoofdboeker van de oorspronkelijke boeking en de waarde van de voucher is gelijk aan de door u betaalde reissom van de oorspronkelijke boeking.
  • U kunt de voucher verzilveren op de website van Preston Palace www.prestonpalace.nl of door telefonisch contact op te nemen met Preston Palace via telefoonnummer: 0546- 542121.
  • De voucher is uitsluitend geldig tot de genoemde einddatum op uw voucher. De nieuwe aankomstdatum hoeft niet binnen deze periode plaats te vinden. 
  • Indien de reissom van uw nieuwe verblijf hoger wordt dan de op de voucher vermelde waarde, dient u het verschil bij te betalen.
  • Indien de reissom van uw nieuwe verblijf voordeliger is dan de op de voucher vermelde waarde, dan blijft het resterende tegoed op uw voucher geldig voor de geldigheidsduur van de voucher. 
  • De voucher mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
  • Wanneer u de voucher niet vóór het verstrijken van de geldigheidsduur heeft kunnen of willen inwisselen, dan komt u niet in aanmerking voor restitutie.

Online boeking

Maak een boeking via www.prestonpalace.nl. Bij de gegevens stap vult u uw vouchernummer in in het daarvoor bestemde vakje. Uw tegoed wordt verrekend met de waarde van uw boeking. Het resterende bedrag dient u bij de volgende stap te voldoen. Is uw tegoed meer dan de waarde van uw nieuwe boeking, dan blijft het restbedrag staan
voor een volgende boeking. U kunt de vouchercode dan opnieuw gebruiken bij uw volgende boeking. 

Telefonische boeking

U boekt uw arrangement telefonisch bij de Afdeling Reserveringen via 0546-542121. Onze collega’s helpen u graag bij uw nieuwe boeking. Houdt u bij het boeken uw vouchernummer bij de hand?