Preston-Palace-Overzicht-Lobbby

Voorwaarden Hotelvoucher

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de hotelvoucher, uitgegeven door Preston Palace.

  • De voucher wordt enkel verstrekt aan de hoofdboeker van de oorspronkelijke boeking en de waarde van de voucher is gelijk aan de door jouw betaalde reissom van de oorspronkelijke boeking.
  • Je kan de voucher verzilveren op de website van Preston Palace www.prestonpalace.nl of door telefonisch contact op te nemen met Preston Palace via telefoonnummer: 0546- 542121.
  • De voucher is uitsluitend geldig tot de genoemde einddatum op jouw voucher. Jouw nieuwe verblijf hoeft niet binnen deze periode plaats te vinden.
  • Indien de reissom van jouw nieuwe verblijf hoger wordt dan de op de voucher vermelde waarde, dien je het verschil bij te betalen.
  • Indien de reissom van jouw nieuwe verblijf voordeliger is dan de op de voucher vermelde waarde, dan blijft het resterende tegoed op jouw voucher geldig voor de geldigheidsduur van de voucher.
  • De voucher mag niet worden doorverkocht of anderszins voor commerciële doeleinden worden gebruikt.
  • Wanneer je de voucher niet vóór het verstrijken van de geldigheidsduur kan of wil inwisselen, dan kom je niet in aanmerking voor restitutie.

Online boeken, zo werkt het! 

Maak een boeking via www.prestonpalace.nl

Bij de gegevens stap vult u uw vouchernummer in in het daarvoor bestemde vakje. Uw tegoed wordt verrekend met de waarde van uw boeking. Het resterende bedrag dient u bij de volgende stap te voldoen. Is uw tegoed meer dan de waarde van uw nieuwe boeking, dan blijft het restbedrag staan voor een volgende boeking. U kunt de vouchercode dan opnieuw gebruiken bij uw volgende boeking. 

Telefonisch boeken, zo werkt het! 

Liever telefonisch uw voucher verzilveren? Kan ook! 

U belt naar 0546-542121 voor de Afdeling Reserveringen. Onze collega’s staan voor u klaar en helpen u graag bij het boeken van uw all-inclusive verblijf. Houdt u uw vouchernummer bij de hand?