Trouwen

Officiële trouwlocatie

Preston Palace is een officiële trouwlocatie. Ontdek de romantische variant van de all-in formule en beleef een onvergetelijke huwelijksdag. Van heel intiem tot bruisend megafeest.

Ambtenaar_burgerlijke_stand_trouwt_stel_in_Preston_Palace

Officiële trouwlocatie

Geef uw ja-woord en vier uw feest bij Preston Palace in Gasterij de Boekerie. Een officiële trouwlocatie met een schitterende zaal met een mooie bar, dansvloer en prachtig tuinterras.

Bruid_geeft_bruidegom_hapje_van_de_bruidstaart_trouwen_Preston_Palace

Receptie

Aansluitend op de ceremonie kunt u kiezen voor een besloten receptie. Kiest u voor een glaasje bubbels? Of liever koffie met gebak?

Bruid_spiegelbeeld_in_luxe_Suite_hotel_trouwen_Preston_Palace

Uw mooiste foto's

Houdt uw herinnering aan uw mooiste dag levend met prachtige foto's. Preston Palace is een zeer geschikte locatie voor prachtige binnen- en buiten foto's.

All-inclusive

'Wij willen vooraf weten hoeveel het gaat kosten'. Een veelgehoorde wens van veel stellen met trouwplannen. Dat kan bij Preston Palace. Met het all-in tarief staat u achteraf niet voor verrassingen.

Bistro_de_Heerlijkheid_familie_a_la_carte_diner_Preston_Palace

Diner Bistro de Heerlijkheid

Trakteer uw gezelschap op een heerlijk diner bij Bistro de Heerlijkheid. Neem een voorproefje en stel met de chefkok uw eigen menu samen. Zo geniet u met uw gasten van een á la carte diner met een persoonlijk tintje.

Make-up_visagie_ook_door_Weddingplanner_Wendy_Preston_Palace

Bruids make-up

Voor een prachtige look hoeft u op uw trouwdag de deur niet uit. Van prachtige bruidskapsels tot mooie make-up, onze visagiste verzorgt dit voor u op locatie. Dat scheelt een hoop stress!

Heerlijke_bruidstaart_trouwen_huwelijk_Preston_Palace

Bruidstaart

Uw bruidstaart moet echt bijzonder en persoonlijk zijn. Een heel belangrijk punt! Geef uw persoonlijke wensen door en wij zorgen voor die spreekwoordelijke 'kers' op de taart.

Gelukkige_bruid_danst_met_vriendinnen_in_Trouwzaal_Boekerie_Preston_Palace

Toast & Feest

Sluit de officiële ceremonie af met een borrel, een heerlijk diner of een spetterend avondfeest! U vult uw dag geheel naar eigen wens in. Geniet samen met uw gasten van een onvergetelijk avondfeest.

Romantische suites

Preston Palace heeft de beschikking over romantische suites voor twee of vier personen. Wij vertellen u er graag meer over!

Contact en offerte

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via trouwen@prestonpalace.nl.

Zeg ook 'Ja, ik wil' en beleef een onvergetelijk huwelijksfeest in Preston Palace!