preston_palace_alle_inclusive_familie_hotel_almelo_go-kids (462)

Dit beleefde Judith allemaal met haar kids in Preston Palace

Vakantieblog van Go-Kids Nederland

Wil je een onvergetelijke ervaring beleven met je kinderen? Dan is een bezoek aan familiehotel Preston Palace dé ideale bestemming. Wij mochten twee daagjes testen en de kinderen willen het liefst morgen al weer terug!

Handig, die GastenApp
Ons plezier begint al een paar dagen voor ons nachtje uit. Ze hebben bij Preston Palace een hele handige App. Wat is er allemaal te doen en waar kun je lekker eten. De kinderen hebben al een hele planning gemaakt, ze willen niets missen en hebben er zin in. Ik ben ook zo nieuwsgierig, is het echt zo leuk als ze zeggen?

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver. Wij zijn onderweg naar Almelo voor een nachtje weg. We rijden het terrein van het all-inclusive familiehotel Preston Palace op, bij de slagboom worden we enthousiast begroet en een heel fijn verblijf gewenst. Onze koffers uit de auto en daar gaan we. Het inchecken zelf gaat met de handige selfservice check-in heel snel, we krijgen onze kamerpassen die ons ook toegang geven tot het zwemparadijs en de indoor kermis. Ons uitje gaat nu echt beginnen.

Preston Palace is ideaal voor een jong gezin
Bij Preston Palace draait alles om het plezier van de kinderen. Er zijn heel veel verschillende activiteiten die je samen met je gezin kunt ondernemen. Maar er is ook een plekje speciaal voor jonge kinderen: de Spelotheek. Met meerdere leuke klimtoestellen, een glijbaan, spelletjes, springkussen, speelhuisje en voor mooi weer ook zelfs een buiten speeltuin, er is voor ieder wat wils.

Daarnaast is er ook een speciale knutselruimte in de Spelotheek. Het vrolijke animatieteam zorgt ervoor dat alle mini's het maximaal naar hun zin hebben. Er is een leuk animatieprogramma met leuke kinderactiviteiten zoals puzzelen, knutselen, een swingende kinderdisco of een spannende bingo. De kinderen kunnen ook geschminkt worden door het animatie team.

Wij hebben zo genoten van alles, nu ik dit achteraf opschrijf weet ik helemaal niet meer precies wanneer we welke activiteit hebben gedaan. Maar ik ga jullie natuurlijk alles vertellen. Het was in ieder geval een overweldigend feest.

Entertainment voor het hele gezin
Preston & Alice hebben goed nagedacht over activiteiten voor het hele gezin, zowel jong als oud hebben hier de hele dag genoeg te doen. We hebben nu alleen de kleintjes mee, maar onze pubers zouden zich hier zeker ook heel goed vermaken.

Lekker doen waar je zin in hebt, tussendoor haal je even wat drinken of wat lekkers. Genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch en diner. Ontspannen in de bioscoop of bij het zwembad en alle tijd om gezellig met elkaar te kletsen. Een perfect uitje voor het hele gezin.

Leuke spelletjes 
Wij hebben heel wat activiteiten uitgetest. Je hoeft hiervoor trouwens niet te reserveren. Alle activiteiten gaan op basis van beschikbaarheid. Wij hebben alleen voor het poolen even moeten wachten, voor de rest is het hier zo groot. Iedereen kan tegelijk komen spelen. Je kunt ook leuke spelletjes lenen bij de speluitgifte om gezellig samen ergens aan tafel een spelletje te spelen. Met een drankje uit de barstraat erbij is dat echt genieten.

Bowlen
Bij Preston Palace kun je bowlen in een oude mijngang. In de oude mijnwerkersstad worden de bowlingballen terug gebracht met een mijnkar. Ze hebben voor de jonge kinderen ook een handig ballenrekje. Zodat het spel ook voor de allerkleinsten leuk is om te spelen.
Ik ben echt niet goed in dit spel en sta steeds vol verwondering te kijken hoe die kinderen wel de kegels om krijgen.

Midgetgolf
Het is een heuse beestenboel op de groene midgetgolfbaan: ‘onmeunig gezellig’ met al die schapen, kippen, varkens, eenden, honden, geiten en konijnen. Het is nog een hele tour om hier tussen een ‘hole in one’ te slaan. Een leuke boerenbaan, met makkelijke hindernissen, maar ook flinke uitdagingen.

Het is heel overzichtelijk ingericht, hierdoor kan iedereen ook lekker op eigen tempo aan de slag. Of nog even een extra baantje uitproberen als je geen zin hebt om te wachten. De golfstick heeft een leuk klompje voor het echte Twentse gevoel.

Poolen 
Ik zou eigenlijk nooit mijn jongste zo meenemen naar een poolhal, maar wat vinden ze dit een leuk spel. Ze voelen zichzelf heel stoer en na even oefenen blijken ze best goed te zijn en krijgen ze heel wat ballen in de hoek. En ik geniet hier ook van.

Achter ons wordt nog druk geklust, hier worden binnenkort vier nieuwe extra bowlingbanen geopend. Daarnaast zijn er ook nog twee spannende escaperooms, waar je tegen betaling van een kleine toeslag de uitdaging aangaat. Met een goede samenwerking moet je mysteries ontrafelen om de diamant op tijd terug te krijgen. Ziet er spannend uit!

Bioscoop
We beginnen de ochtend met een filmpje pakken in de knusse huisbioscoop. Er worden de hele dag door films gedraaid voor verschillende leeftijden. De kinderen hebben gisteren al de film: ‘Hoe tem je een draak’ gekozen, dus nu lekker achterover hangen en genieten maar.

Subtropisch zwemparadijs
Het zwembad is een ware oase van waterpret. Alles is ingericht in een jungle thema en door het donkere plafond met de sterren krijg je hier een echt WAUW gevoel. Soms gaat het zelfs regenen en onweren, zoals in een echte jungle. Dan zijn er lichtflitsen en komt er in een deel van het zwembad regen uit het plafond.

Er is een super toffe glijbaan, de Monkey Rush, waarbij je je eigen licht thema kunt kiezen zoals magisch, jungle of in de space en op het bord onderaan de glijbaan kun je aflezen hoe snel jij door de glijbaan naar beneden bent gegaan. Elke slide wil je weer een stukje sneller natuurlijk.

Verder is er nog een lazy river, meerdere bubbelbaden en sauna’s. En heel tof, er zwemmen vissen in aquariums die grenzen aan het zwembad en je onder water kan bekijken. Gelukkig hebben we onze duikbrillen meegenomen.

Boardwalk indoor kermis
Onze kinderen kijken hun ogen uit in Boardwalk, wat zijn er heel veel leuke attracties. Ze mogen nog niet overal in, want zelfs voor tieners zijn er hier genoeg snelle en gave attracties. Attracties waar zij alleen maar griezelend naar mogen kijken en echt nog niet in durven. Maar ook enkele attracties waar je soms even op moet wachten omdat je grote broer er al wel in mag zoals de botsauto's.

Er zijn genoeg attracties waar zij alle drie wel in mogen zoals de botsauto’s en de draaiende theekopjes. Ze krijgen echt de kriebels tijdens een vrije val in de jumping star en volgens henzelf is de gaafste attractie Polyp, de octopus.

In de armen van deze octopus draai je hard, snel en hoog rond. En samen met papa of mama is dit echt geweldig leuk. Al ben ik er zelf nog steeds misselijk van. ;) Je hebt hier ook een aantal kermisspelen en spelautomaten. Hier moest je trouwens wel voor betalen. Maar er zijn dan ook hele leuke prijzen te winnen. In alle kermis attracties mag je zo vaak in gaan als je maar wil.

Kinderanimatie en shows
Om de vakantie compleet te maken, biedt Preston Palace dagelijks kinderanimatie en shows aan. Professionele entertainers die zorgen voor spectaculaire optredens en interactieve activiteiten waar je kinderen dolenthousiast van zullen worden. Denk bijvoorbeeld aan goochelshows, bingo en live muziekoptredens in de gave familieshow. Al deze activiteiten zijn gratis te bezoeken en vinden plaats in de Preston Hall.

Wij hebben het geluk dat deze avond de grote familieshow Puk & Polly’s tijdreis op het programma staat. Tijdens deze wervelende muziekshow gaan Puk en Polly op een trip met hun tijdmachine. Echt hilarisch en vol met mega beroemde artiesten als Abba, Céline Dion en zelf Michael Jackson komt voorbij. We hebben onze ogen uitgekeken en zaten op het puntje van onze stoel van de spanning.

All-inclusive genieten
Een groot pluspunt van een bezoek aan Preston Palace is het all-inclusive concept. Dit betekent dat je onbeperkt kunt genieten van eten, drinken én activiteiten, zonder je zorgen te hoeven maken over bijkomende kosten.

Door heel Preston Palace heen zijn er verschillende bars. In de middag is er ook een soep en saladebuffet en op verschillende plekken staan vers fruit en lekkere koeken, taartjes of ijs. En in de avond zijn er snacks zoals nootjes, kaasplankjes en tortillachips.

Ik vind het ontbijt en lunchbuffet hier heel goed: veel keuze, overzichtelijk en vers bereid. Voor de kinderen is er uiteraard ook een speciaal kinderbuffet met hun favoriete gerechten. Lekkere broodjes, croissantjes, pancakes, wafels, soepjes en eitjes. Heel veel soorten zoet en hartig beleg. Frisse salades of smaakvolle yoghurt of kwark met knapperige cruesli en vers fruit. Jouw perfecte ontbijtje zit hier wel bij hoor.

Het restaurant is ingericht met knusse hoekjes om rustig te kunnen eten. En als je nog zin hebt in wat lekkers, dan loop je toch gewoon nog een keer. Of blijf nog even uitbuiken met een frisse smoothie in het gezellige hotelrestaurant Ribbleton.

In de avond kun je bij verschillende restaurants dineren. Voor het diner moet je trouwens van te voren reserveren, maar dat kan heel handig in de app en zo lang er plek is kun je nog wijzigen. De kinderen kiezen het restaurant Pizza van Enzo uit. Wij kiezen voor lekkere pizza's en een goed gevulde pasta, dat wordt smullen. Je kunt ook kiezen voor het lekkere à la carte Foodplaza MidTown, samen gezellig genieten van goed eten bij eetcafé San Remo, haal de heerlijkste hapjes en snacks bij de Snackcounter of ga heerlijk Bourgondisch dineren met een 4-gangen menu in Silverado Bistro. Voor dit laatste restaurant betaal je een toeslag, maar aan de menu kaart te zien, is dat het wel meer dan waard.

Overnachten in comfort 
Na een dag vol avontuur kun je heerlijk tot rust komen in de comfortabele hotelkamers van Preston Palace. De kamers zijn ruim ingericht met boxsprings en een stapelbed. Er is een koelkast aanwezig, die je voor een kleine meerprijs kunt laten vullen met drinken en lekkere chipjes en nootjes. Je mag trouwens ook gewoon drankjes en hapjes vanuit het Entertainmentcenter meenemen en nuttigen op je hotelkamer. Er hangt een flatscreen aan de muur, dus vanuit je bed een filmpje kijken met wat lekkers erbij is ook een optie.

Ik heb hier echt heerlijk geslapen en of het nu komt omdat de kinderen zo moe waren van alle indrukken of dat zij ook zo hebben genoten van de lekkere zachte matrassen, we hebben nog uitgeslapen ook.

Preston Palace wensen
Nou wensen die hebben mijn kinderen wel. Zij hadden namelijk niet verwacht dat dit familiehotel zo groot en mooi zou zijn. Volgens hen was dit vast wel een echt 5-sterren hotel. Er is zoveel lekker eten en ook zoveel leuks te doen, zelfs 2 dagen is nog veel te kort volgens mijn kinderen. Ze zijn nog lang niet uitgespeeld. Er zijn nog heel wat activiteiten die ze nog een keer willen doen. En we hebben bijvoorbeeld nog helemaal geen tijd gehad voor de nieuwe Gamehall. Dus we moeten wel weer een keer terug. Dus onze wens is: wanneer mogen we weer naar het leukste hotel van Twente?

Preston Palace tip
Je all-inclusive hotel arrangement start officieel om 15:00 uur. Je kunt net als ons ook eerder aankomen op de aankomstdag. Dit is al mogelijk vanaf 12 uur en dan start je met een uitgebreide lunch. Of boek de volgende dag een verlenging. Je moet dan al wel uit je kamer, maar mag nog gebruik maken van de faciliteiten en het lekkere eten. Je boekt deze vroege aankomst of een laat vertrek heel handig bij je reservering.

Preston Palace recensie
In één woord: GEWELDIG! Een bezoek aan Preston Palace met kinderen is gegarandeerd een succes! Met talloze faciliteiten, entertainment en een all-inclusive concept biedt Preston Palace alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf met het gezin.

Wacht niet langer en boek je avontuurlijke uitje naar Preston Palace. Maak herinneringen die een leven lang meegaan. 

Bron: Blog Judith Go-Kids