Subtropisch zwemparadijs

Zwemmen is een ware belevenis in de tropische jungle van Preston Palace. Onder de sterrenhemel zwemt u naar de sauna, stoombad, whirlpools, zonnehemels en het verwarmde kinderbad. Er is koffie, thee, fris en fruit voor iedereen. Apart bij het subtropisch zwemparadijs is de vernieuwde Wellness met fijne relax faciliteiten.

Subtropisch zwemparadijs

Het prachtige subtropisch zwem- en saunaparadijs heeft veel faciliteiten, zoals een sauna, stoombad, whirlpools en zonnehemels. Voor de kleinste gasten is er een verwarmd kinderbad. Er zijn handige kinderboxen en een babyverschoonruimte.

 • All-in vanaf € 16,50

Sauna en whirlpools

In het subtropisch zwemparadijs zijn divere whirlpools en een recreatieve sauna, waar u in badkleding gebruikt van maakt. U kunt hier heerlijk ontspannen. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon!  

Zonnehemels

U krijgt er een kleur van! Even lekker zonnen in het zwemparadijs. Voor een bezoekje aan de zonnebank betaalt u niets extra's tijdens uw zwembadbezoek. Voor de snelbruiner geldt een toeslag, informeer ter plaatse bij de zwembadreceptie.

Wellness

Gun uw lichaam en geest pure weldaad in de Wellness, de vernieuwde aparte locatie bij het zwemparadijs, met vele relaxfaciliteiten zoals een sauna, stoombad, zwembad en behandelruimtes (badkleding verplicht). De ontspanningsbehandelingen kunt u vooraf of ter plaatse bij de zwembadreceptie te reserveren en hiervoor geldt een toeslag. Nieuw: Duo behandelruimte! Geniet samen van een prettige wellness behandeling.

Eten en drinken

Tijdens uw verblijf in ons subtropisch zwemparadijs zijn koffie, thee, frisdranken,vers fruit en ijs bij de prijs inbegrepen.

Aquafit

Aquafit is een sportieve manier van bewegen in het water. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud. Aquafit word gegeven op: Maandagavond om 20:00 uur, donderdagochtend om 11:00 uur en zaterdagochtend om 11:00 uur (bij voldoende deelname).     

Openingstijden

Dagelijks 09:00 tot 22:00 uur
31 december 09:00 tot 20:00 uur
1 januari 10:00 tot 22:00 uur

 

Prijs per persoon

Volwassenen € 16,50
Volwassenen 55+ € 14,00
Kinderen 3 t/m 10 jaar €  8,25
Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis

Avondtarief na 18:00 uur

Volwassenen € 11,50
Volwassenen 55+ €  9,00
Kinderen 3 t/m 10 jaar €  5,75
Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis

 

Veiligheid staat voorop

Kinderen t/m 10 jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene (in badkleding!) het subtropisch zwemparadijs betreden. Kinderen vanaf 11 jaar, mits in bezit van een zwemdiploma, mogen het zwemparadijs zonder begeleiding van een volwassene betreden.

All-inclusive zwemmen en relaxen

Voor een bezoek aan het zwemparadijs geldt een vastgestelde prijs per persoon. Hotelgasten hebben vrij toegang, evenals gasten met een dag- of avondarrangement.

De prijs is inclusief de volgende faciliteiten:

 • Subtropisch zwemparadijs
 • Recreatieve sauna
  (zonder buitenbad)
 • Stoombad
 • Whirlpools
 • Zonnehemels
 • Koffie, thee en frisdranken
 • Vers fruit en ijs
 • Parkeren


 

 

Badkleding verplicht

U dient bij het betreden van het subtropisch zwem- en saunaparadijs badkleding te dragen. Dit in verband met hygiëne en uw veiligheid.

Zwembandjes

Zwembandjes zijn verplicht bij kinderen die nog geen zwemdiploma hebben. Dit in verband met veiligheid.

Komt u regelmatig zwemmen?

Informeer bij de receptie naar de voordelige kortingskaarten. Deze zijn te koop bij de zwembadreceptie en zijn mogelijk voor een half jaar of voor een jaar. Met deze kaart ontvangt u bij ieder bezoek 50% korting! 

Vernieuwde Wellness! 

De verbouwing in het subtropisch zwemparadijs en de Wellness is een feit.
We zijn erg trots dat we nu de mogelijkheden hebben om nieuwe ontspanningsbehandelingen en complete arrangementen te kunnen aanbieden. Tevens is er een nieuwe sfeervolle Duo behandelkamer gerealiseerd. Ideaal voor een vriendinnendag, moeder-dochterdag of een welverdiende relaxdag met uw partner. U ondergaat alle sessies bij de Wellness in badkleding en voor alle behandelinge geldt een extra toeslag. Wij bieden aangename behandelingen zoals Rhassoul, Zithammam, Body Wrap Relax of diverse ontspanningsmassages. Alle Wellness behandelingen kunt u uitsluitend ter plaatse reserveren bij de zwembadreceptie.

Bekijk hier de vernieuwde Wellness flyer

 

 

 

Bijpassende activiteiten

Titel Prijs
McDonalds zwemfeestje

McDonalds zwemfeestje

All-in vanaf € 11,50 Bekijken
Zwemparadijs en de Piri Piri

Zwemparadijs en de Piri Piri

All-in vanaf € 32,50 Bekijken
Zwemparadijs en Indoor-kermis

Zwemparadijs en Indoor-kermis

All-in vanaf € 19,50 Bekijken
Duo Wellness arrangement

Duo Wellness arrangement

All-in vanaf € 49,50 Bekijken
After work wellness arrangement

After work wellness arrangement

All-in vanaf € 39,50 Bekijken
Relax ochtend arrangement

Relax ochtend arrangement

All-in vanaf € 19,50 Bekijken
Vroege vogel arrangement

Vroege vogel arrangement

All-in vanaf € 32,50 Bekijken
Wellness dagarrangement

Wellness dagarrangement

All-in vanaf € 49,50 Bekijken