Even voorstellen...

Even voorstellen...

Onze nieuwe F&B Manager is een bekend gezicht 
Hij omschrijft zijn nieuwe functie als 'een super gave uitdaging die ik niet kon weigeren'. Thomas Horstman is terug van weggeweest en start op 1 januari 2020 als F&B manager in Preston Palace.

Mooi aanbod
Voor velen van ons zal het een feest der herkenning zijn; Thomas is namelijk een oud-collega van ons. In de periode van 2013 tot 2018 was hij werkzaam als Duty Manager in Preston Palace. Daarna vertrok hij voor een jaartje als Accountmanager bij Bolscher Meer dan Vlees BV. Ontzettend leuk werk, maar toen kwam er een telefoontje van Operationeel directeur Sebastiaan de Korte met een aanbod dat hij niet kon weigeren. Dat veranderde alles!

Horecamens
Na 2018 heeft Thomas altijd contact gehouden met een aantal personen in Preston Palace, waaronder Sebastiaan. Die vertelde hem onlangs over de ontwikkelingen binnen de managementstructuur en de mogelijk nieuwe kans voor Thomas. "Mijn hart zei direct ja", aldus Thomas."Ik ben een horeca mens, een teamplayer en ik praat altijd nog vol trots en enthousiasme over Preston Palace. Genoeg redenen om deze uitdaging als F&B Manager aan te gaan."

Weloverwogen
Uiteraard zeg je niet zomaar 'ja' alleen op basis van gevoel. Het moet ook een verstandig weloverwogen besluit zijn en daarbij staat het jonge gezin Horstman op nummer één. Ook daarvoor was alle begrip en na een goed overleg staat hem niets meer in de weg om zijn nieuwe functie perfect uit te voeren. Preston Palace heeft de laatste jaren grote stappen gemaakt. Samen met het team ga ik mooie plannen te maken en uitvoeren om de afdeling horeca naar een nóg hoger niveau te tillen.

Fantastisch bedrijf
In het jaar dat Thomas buiten Preston Palace opereerde, merkte hij ook dat veel lokale mensen geen idee hebben wat er eigenlijk in het Twentse all-inclusive resort gebeurd. Daar liggen nog veel kansen om ons unieke aanbod meer naar buiten te dragen en te laten zien dat Preston Palace een fantastisch bedrijf is met heel veel mogelijkheden voor elke doelgroep.

Succes
Per 1 januari 2020 gaat hij zijn nieuwe functie met volle inzet en enthousiasme uitvoeren. Wij wensen Thomas heel veel succes en werkplezier toe en kijken uit naar de hernieuwde samenwerking!

Nieuw bloed in de horeca van Preston Palace
F&B Manager Preston Palace
Operationeel Directeur en F&B Manager Preston Palace